Παναθηναϊκός: «Με Τερίμ κόντρα στον Ολυμπιακό - Τι ισχύει για Μπουλούτ-Ίβιτς»

Δεν υπάρχει κάποιο ρεπορτάζ από τον Παναθηναϊκό που να φέρνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ενώ προτάθηκαν στο Τριφύλλι οι Ερόλ Μπουλούτ και Βλάνταν Ίβιτς.

Παναθηναϊκός: «Με Τερίμ κόντρα στον Ολυμπιακό - Τι ισχύει για Μπουλούτ-Ίβιτς»

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Super Μπάλα Live ο Μπάμπης Τσιμπίδας:

«Κατά τα φαινόμενα, με τον Ολυμπιακό ο Τερίμ θα είναι στον πάγκο. Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι ο Αλαφούζος εξετάζει κάποια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Η πρόθεση της ιδιοκτησίας και της διοίκησης είναι να πάει με Τερίμ ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχει και κάποιος υπηρεσιακός για να αναλάβει. Ο Ερόλ Μπουλούτ είναι ένα όνομα που έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό. Διάφοροι μάνατζερ προτείνουν τους πελάτες τους. Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι ένα ακόμη όνομα. 

Υπάρχουν μεγάλος αριθμός παικτών, περισσότεροι εξ αυτών με συμβόλαια και για την επόμενη σεζόν, που έχουν παράπονα. Διοργάνωσε δείπνο το βράδυ της Δευτέρας ο Τερίμ, οι προσπάθειές του δεν έπιασαν τόπο.

Ο Τερίμ το είπε για δεύτερη φορά, να τελειώσει η σεζόν για να πει κάποια πράγματα στον κόσμο.

Υπάρχουν παράπονα από συγκεκριμένες συμπεριφορές, και κάποιοι ότι έβαλαν το ατομικό τους συμφέρον πάνω από το ομαδικό. Ίσως, πει και κάποια πράγματα για άλλα θέματα.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News