Ομάδα της Euroleague για Γιούρτσεβεν!
Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν, που πέρασε και από τον Παναθηναϊκό, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν μπαίνει ξανά στο μεταγραφικό προσκήνιο, με τουρκικό δημοσίευμα να συνδέει το όνομά του με τη Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα μπορεί να έχει μπροστά της τα playoffs της EuroLeague, όμως αυτό δεν σημαίνει πως αφήνει πίσω τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η Φενέρμπαχτσε έχει ήδη ανοίξει κύκλο επαφών με τον 27χρονο σέντερ, εξετάζοντας σοβαρά την περίπτωσή του για την ενίσχυση της φροντ λάιν της. Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει το δικό της ενδιαφέρον, αφού ο παίκτης γνωρίζει καλά το περιβάλλον του τουρκικού συλλόγου.
Ο Γιούρτσεβεν είχε φορέσει τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε από το 2013 έως το 2016, πριν ακολουθήσει τη δική του διαδρομή στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει πως, αν τελικά προχωρήσει το θέμα, θα πρόκειται ουσιαστικά για μια επιστροφή σε γνώριμα λημέρια.
Την περασμένη σεζόν ο Τούρκος ψηλός βρέθηκε στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καταγράφοντας συμμετοχές στο ΝΒΑ μέσα από δύο δεκαήμερα συμβόλαια. Συνολικά αγωνίστηκε σε εννέα παιχνίδια, σε μια χρονιά όπου προσπάθησε να κρατηθεί ενεργός στο υψηλότερο επίπεδο.
Νωρίτερα είχε περάσει και από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο μέτρησε 6,3 πόντους και 3,5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 12 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Η παρουσία του στους «πράσινους» δεν κράτησε πολύ, όμως το όνομά του εξακολουθεί να απασχολεί την ευρωπαϊκή αγορά.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θέλει στόπερ του ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός»
- Γιαννακόπουλος: Το αινιγματικό μήνυμα πριν το Game 2 - «Κόντρα στον Μάιο και όπου βγει…»
- Παναθηναϊκός: Έξτρα μποναμάς στα ταμεία - Το ποσό από Βαγιαννίδη
- Παναθηναϊκός: Οι 6 μεταγραφές που έχουν κλειδώσει για το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Καταλήγει σε... έκπληξη ο Μπενίτεθ με την ΑΕΚ