ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/05)

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκος Live Streaming

Να γυρίσει τον διακόπτη στην Τούμπα θέλει ο Παναθηναϊκός.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming | PAOK-Panathinaikos Live Streaming:

Τα ρέστα τους θα παίξουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός την Τετάρτη (20:00) στην Τούμπα. Και οι δύο αντίπαλοι θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους στην προτελευταία στροφή των Playoffs της Super League!

Τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή και η βαθμολογία (ΑΕΚ 75, ΠΑΟΚ 74, Παναθηναϊκός 71, Ολυμπιακός 70) επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά τις δύο σερί νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, σκέφτεται μόνο το «τρίποντο». Παράλληλα περιμένει «γκέλα» της «Ένωσης» στο Φάληρο για να σκαρφαλώσει στην κορυφή και να γίνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. .

Να δώσουν απαντήσεις

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πρόκειται να αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή που τον έφερε μια ανάσα από την κορυφή. Αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Επιθετικά οι θέσεις των Τόμας, Τάισον, Κωνσταντέλια μοιάζουν κλειδωμένες και μια θέση διεκδικούν οι Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ.

Στη μεσαία γραμμή ο Μεϊτέ θα ξεκινήσει και την άλλη θέση στα χαφ θα μοιραστούν οι Σβαμπ, Οζντόεφ ανάλογα με την ενέργεια που θα χρειαστεί.

Στην άμυνα, μπροστά από τον Κοτάρσκι, θα αγωνιστούν οι Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σάστρε.

Ο Παναθηναϊκός με δεδομένο ότι κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη. Οι «πράσινοι» θέλουν να βάλουν τέλος στον κατήφορο. Να ανακτήσουν τη χαμένη τους ψυχολογία μετά τις δύο σερί ήττες από ΑΕΚ και Άρη.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν υπολογίζει λόγω τραυματισμού τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Βέρμπιτς. Ο Τούρκος Coach επιθετικά θα στηριχθεί στους Σπόραρ, Μαντσίνι, ενώ σημαντική είναι η επιστροφή του Μπερνάρ.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τσέριν, Μπακασέτας και μια θέση διεκδικούν οι Αράο, Ρούμπεν. Αν παίξει ο Ισπανός βασικός τότε ο Αράο θα παίξει στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Γεντβάι, ενώ στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Κώτσιρας, Χουάνκαρ.

Διαιτητής στην αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα ορίστηκε ο Ολλανδός, Λίντχαουτ Αλάρντ. Πρόκειται για ρέφερι από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Φέτος έχει διευθύνει ένα ακόμη ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με σκορ 0-1 για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Η Σπόρτινγκ συζητά με τον Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη, μπορεί να πλησιάσει τα 20 εκατ.»

Αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον αρχισκόρερ του Τριφυλλιού εμφανίζονται στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρά το γεγονός ότι από τον Παναθηναϊκό έχουν ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης δεν πρόκειται να πουληθεί το καλοκαίρι. Ετοιμάζουν μάλιστα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

Νέο ρεπορτάζ στην Ιβηρική, αυτή τη φορά από την “A Abola”. Αναφέρει ότι μετά τις διερευνητικές επαφές που υπήρξαν, η Σπόρτινγκ προχωράει τώρα τις συζητήσεις με τους Πράσινους για τον Ιωαννίδη. “Θα μπορούσε να φτάσει κοντά στα 20 εκατ. ευρώ”, ποσό που έχουμε επισημάνει ξανά ότι δεν καλύπτει τον Παναθηναϊκό.

Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν για την απόκτηση του 24χρονου. Ανεξαρτήτως της παραμονής ή όχι του Γιόκερες στην ομάδα. Ο Σουηδός φορ αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της ομάδας και θέλουν να του προσφέρουν νέο βασιλικό συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα “Ο Παναθηναϊκός κοστολόγησε ήδη τον μεγαλύτερο σταρ του πρωταθλήματος στα 20 εκατ. ευρώ. Ωστόσο από την Ελλάδα έρχονται αναφορές ότι η ομάδα προσπαθεί να ανεβάσει την τιμή στα 30 εκατ. ευρώ. Φυσικά θεωρείται υψηλή, αλλά στη Σπόρτινγκ είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για κίνηση στρατηγικής. Η Σπόρτινγκ δεν θα φτάσει απευθείας τα 20 εκατ. ευρώ όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με τον Γιόκερες, αλλά θα μπορούσε να πλησιάσει σε αυτά”.

Το ρεπορτάζ προσθέτει πως: “Τα “λιοντάρια” δεν έχουν μιλήσει ακόμα απευθείας μαζί του. Ωστόσο, ο παίκτης γνωρίζει για τη Σπόρτινγκ και είναι ενθουσιασμένος. Το να μπορείς να παλέψεις για τον τίτλο του πρωταθλητή και να έχεις εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Champions League είναι ελκυστικό. Η περίπτωση του Γιόκερες γοητεύει και τον Έλληνα παίκτη”.

«Η Αστυνομία έκρινε ακατάλληλο το Πανθεσσαλικό για αγώνες με κόσμο»

Κανένα περιθώριο για τελικό με κόσμο δεν άφησε η Αστυνομία. Στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στην ΕΠΟ, όπως ξεκαθαρίζουν στο Τριφύλλι.

Ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στον Βόλο κεκλεισμένων των θυρών και τη φετινή σεζόν. Καθώς το γήπεδο δεν πληροί τις προδιαγραφές του νέου αθλητικού νόμου.

Όπως επισημαίνουν στον Παναθηναϊκό, η τοποθέτηση της Αστυνομίας δεν άφησε κανένα περιθώριο, κρίνοντας το Πανθεσσαλικό ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες με κόσμο, βάσει του πρόσφατου νόμου, αφού δεν έχουν τοποθετηθεί κάμερες, τουρνικε και το λογισμικό για το access control. Επίσης η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό.

Σημειώνεται επίσης ότι η προθεσμία για τα έργα δεν είναι η ημέρα του αγώνα αλλά τέσσερις μέρες νωρίτερα, οπότε και θα πραγματοποιηθεί αυτοψία του γηπέδου από την Αστυνομία, ώστε να δώσει τελική έκθεση σχετικά με την καταλληλότητα ή όχι του Πανθεσσαλικού για να διεξαχθεί τελικός με φιλάθλους.

«Κατόπιν αυτών το τι λέει η κάθε ομάδα δεν έχει κανένα νόημα και ουσία», τονίζουν στο Τριφύλλι..

«Ως προς τον αριθμό των προσκλήσεων η Αστυνομία είπε ότι αφού βάσει νόμου το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις, οι προσκλήσεις πρέπει να είναι 30 σε κάθε ομάδα. Την ίδια θέση εκφρασαμε και εμείς, από τη στιγμή που η Αστυνομία δεν εγγυάται την ασφάλεια για περισσότερο κόσμο», αναφέρουν οι Πράσινοι..

Σεζόν καριέρας για τον Μπάμπα στον ΠΑΟΚ

Ξεκινώντας από τα βασικά, αποτελεί την πιο στοχευμένη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ.  Πέρσι το καλοκαίρι έναν επιθετικογενή μπακ με τρεξίματα σε όλη την πλευρά, με ικανότητα στο «χτίσιμο» επιθέσεων από πίσω και με ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Και δεδομένα τα βρήκε στο πρόσωπο του Μπάμπα. Κάτι που προσυπογραφούν και οι αριθμοί του καθώς διάγει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας, με νούμερα που ουδέποτε έφτασε τα προηγούμενα χρόνια. Ούτε καν στην καλύτερή του χρονιά στη Γερμανία, που ανάγκασε την Τσέλσι να βγάλει 26 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει. Μέχρι στιγμής, μετράει σε 42 συμμετοχές, κοινώς σε 3.382 αγωνιστικά λεπτά, 6 γκολ και 4 ασίστ.

Είναι όμως εν γένει η παρουσία του και η προσφορά του στο γήπεδο φέτος. Συνεπώς δεν προκαλούν καμία έκπληξη τα σενάρια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των αγγλικών ομάδων. Και φυσικά η περίπτωση του Μπάμπα δεν είναι άγνωστη στην Αγγλία, καθώς έχει αγωνιστεί στην Τσέλσι και στη Ρέντινγκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την πατρίδα του, σκάουτερ της Μπρέντφορντ είχαν παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ προκειμένου να τον τσεκάρουν και από κοντά. Οι «μέλισσες» έχασαν τον Ρίκο Χένρι με τραυματισμό στο γόνατο και ήδη σκανάρουν την αγορά… Στη λίστα προστέθηκε και η νεοφώτιστη Ίπσουιτς που επιστρέφει στην Premier League, σε μία προσπάθεια ενίσχυσής της στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Πάντως στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως «ο Μπάμπα ανακάλυψε ξανά την καλύτερή του φόρμα. η παρουσία του στον ΠΑΟΚ συνοδεύτηκε από εντυπωσιακές επιδόσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη».

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News