ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» ήταν φανερά ανώτεροι από τον αντίπαλο, θα μπορούσαν να πάρουν ισχυρότερο προβάδισμα για το γνωστό, πλέον, «αν» που αφορά τον διαιτητή (Έλληνα ή ξένο), τελικά λύγισαν από τα μαζεμένα προβλήματα στη μεσαία γραμμή και γνώρισαν τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (5/10): Έχει το άλλοθι των… απουσιών, τακτικά στέκουν οι αλλαγές, όμως, η οπισθοχώρηση της ομάδας στο τελευταίο 20-25λεπτο, είναι αδικαιολόγητο. Μετά το 1-1 προσπάθησε να κάνει πιο επιθετικό το σχήμα με Χατζηγιοβάνη – Καρλίτος, αλλά δεν «έπιασε» το πλάνο.

Αλμπέρτο Μπρινιόλι (5/10): Σχετικά, σταθερός ήταν ο Ιταλός γκολκίπερ. Δεν φέρει ευθύνη σε κάποιο από τα δύο γκολ. Στην πρώτη περίπτωση, η μπάλα αλλάζει πορεία στον Γκατσίνοβιτς και περνάει στον Ίνγκασον, ενώ στη δεύτερη το σουτ του Σάστρε ήταν άπιαστο.

Μπαρτ Σένκεφελντ (6/10): Καλή εμφάνιση από τον Ολλανδό στόπερ με δυναμικές παρεμβάσεις στο παιχνίδι. Στη φάση του 1-1 δεν πρόλαβε να σταματήσει τον Ίνγκασον.

Φραν Βέλεθ (6,5/10): Ίσως, ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο κομμάτι από το 65′ και μετά, όταν και οι «πράσινοι» έπαιξαν παθητικά. Εκείνος βγήκε νικητής από όλες τις μονομαχίες, όμως, και κείνος δεν κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο στη φάση της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ.

Φακούντο Σάντσες (5,5/10): Ο Αργεντινός ήταν θετικός στην Τούμπα, είχε μια φοβερή κεφαλιά για το 0-2, όμως, ο Πασχαλάκης έκανε την απόκρουση του αγώνα.

Χουανκάρ (5/10): Έχει κάνει και καλύτερες φάσεις ο Ισπανός αριστερός μπακ. Στην επίθεση δεν έδωσε το κάτι διαφορετικό, στην άμυνα ήταν σχετικά καλός.

Ρούμπεν (5/10): Στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισε στη μεσαία γραμμή, στο δεύτερο, όμως, «νικήθηκε» από τους αντιπάλους του και οπισθοχώρησε. Δεν είχε «στηρίγματα» μετά την αποχώρηση του Αλεξανδρόπουλου και η απόδοσή του έπεσε.

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (5,5/10): Επέστρεψε στις καλές – ώριμες εμφανίσεις ο Έλληνας χαφ με πολλά τρεξίματα και καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι. Βγήκε στο 69ο λεπτό για να αγωνιστεί ο Αγιούμπ.

Ραμόν Λούντκβιστ (-): Αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα παιχνιδιού, τραυματίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί. Όσο συμμετείχε στο ματς, πρόσφερε για την ομάδα του. Πήρε τη θέση του ο Βιτάλ/

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα (6/10): Έβγαλε την ασίστ στο 0-1 του Παναθηναϊκού με τον Παλάσιος. Δεν είχε κάποια άλλη μεγάλη στιγμή στο ματς. Αγωνίστηκε για 80 λεπτά, καθώς αντικαταστάθηκε από τον Χατζηγιοβάνη.

Σεμπάστιαν Παλάσιος (7/10): Όσο είχε δυνάμεις, ήταν το σημείο αναφοράς του Παναθηναϊκού στην επίθεση. Σκόραρε, κυνήγησε ψηλά και κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα. Έπαιξε για λίγο και σαν σέντερ φορ, μέχρι να βάλει τον Καρλίτος στη θέση του ο Ιβάν.

Φώτης Ιωαννίδης (4/10): Σε κακό φεγγάρι ο Έλληνας φορ. Κράτησε μπάλα, συνεισέφερε στην ανάπτυξη, όμως, δεν ήταν κινητικός και δεν τον φοβήθηκε ο αντίπαλος. Αποχώρησε στο 69ο λεπτό για να κάνει ντεμπούτο ο Γκατσίνοβιτς.

Ματέους Βιτάλ (5/10): Ήταν κινητικός, στο φινάλε του α’ μέρους θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά με την πάσα στον Παλάσιος. Η πορεία του ήταν πτωτική στο β’ μέρος.

Γιασίν Αγιούμπ (3/10): Είχε… λογική η κίνηση του Γιοβάνοβιτς, όμως, ο Ολλανδομαροκινός παρά τις μάχες που έδωσε, ήταν σοφτ και δεν κράτησε για ώρα την μπάλα.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (3/10): Περνάει από εκείνον η μπάλα πριν βρεθεί σε θέση βολής ο Ίνγκασον στο 1-1. Κατά τα άλλα, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να βρει τον εαυτό του, καθώς φάνηκαν τα σημάδια αποχής του.

Καρλίτος (-): Αγωνίστηκε για 10 λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Τάσος Χατζηγιοβάνης (-): Παρομοίως.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News