Παναθηναϊκός: Το ενδιαφέρον για Αντούνα, τα δυο «όχι» της Κρουζ Αζούλ και η τιμή αγοράς

Ο Παναθηναϊκός χτενίζει την αγορά έχοντας ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και δυο εξτρέμ τα οποία θα τον ανεβάσουν επίπεδο.

Αντούνα: Τα νούμερα σε γκολ & ασίστ και το αξιοπρόσεκτο στατιστικό με τις κάρτες

Μία υπόθεση που ενδιαφέρει σοβαρά τον Παναθηναϊκό είναι αυτή του Κριστιάν Παβόν ο οποίος αγωνίζεται στην Γκρέμιο.

Από κει και πέρα, φαίνεται πως ο Ουριέλ Αντούνα παραμένει στο κάδρο για τους πράσινους αν και η περίπτωση του είναι δύσκολη.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «futboltotal.com.mx αναφέρει:

«Από την άλλη μεριά, ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα συνεχίζει να έχει τον παίκτη στα ραντάρ του, αλλά είναι δύσκολο για αυτόν να φύγει, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων που έχει η ομάδα για να τον πουλήσει.

Τον Ιανουάριο του 2023, ο Παναθηναϊκός προσέφερε 3.5 εκατ. δολάρια για τον Αντούνα, πρόταση που απορρίφθηκε από την Κρουζ Αζούλ.

Οι Έλληνες ανέβασαν την προσφορά τους στα 5 εκατ. δολάρια, αλλά και πάλι εισέπραξαν αρνητική απάντηση»

Ακόμα, ρεπορτάζ από το Μεξικό αναφέρουν ο Μεξικανός εξτρέμ αρέσει αρκετά και στην Μόντερεϊ, η οποία θέλει να τον αποκτήσει με την Κρουζ Αζούλ να ζητά 8.5 εκατ. δολάρια.

Τέλος, επισημαίνεται για μια ακόμα φορά ότι η Κρουζ Αζούλ σκοπεύει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, αν και ο Αντούνα έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr