Χωρίς αυτά, κανείς παίκτης δεν έχει τύχη στον Παναθηναϊκό του Αλόνσο!

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Μάγκνουσον στην «πρώτη» του Αλόνσο!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο επιθυμεί από τους παίκτες του να διαθέτουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προκειμένου να υπολογίζονται από εκείνον.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Αυστρία και οι παίκτες του έχουν πιάσει δουλειά, προκειμένου να μπορέσουν να εμφανιστούν όσο γίνεται πιο ανταγωνιστική την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Για τον Ντιέγκο Αλόνσο ορισμένα στοιχεία είναι αδιαπραγμάτευτα και οφείλουν να τα έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δε θα υπολογίζονται.

Ουσιαστικά ποδόσφαιρο δίχως ένταση, πίεση και καλή φυσική κατάτασταση για τον Ουρουγουανό τεχνικό δεν υφίσταται και είναι ορισμένα πράγματα που θα επιδιώξει να έχουν όλοι οι παίκτες του, διότι δε θέλει να χτίσει μια νωχελική ομάδα.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι θα δουλέψουν σε μεγάλο βαθμό στη φυσική κατάσταση. Με τη χρήση μπάλας, βέβαια, αλλά με ειδικές ασκήσεις, ώστε όλοι να φτάσουν σύντομα στο επιθυμητό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, η προετοιμασία ξεκίνησε την Κυριακή στην Αυστρία σε χειμερινές συνθήκες και οι παίκτες έκαναν διάφορες ασκήσεις και δούλεψαν στο γυμναστήριο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι τις εντολές έδιναν οι δύο συνεργάτες του Αλόνσο, ο Γκιγέρμε Ροντρίγκες και ο Νίκολας Μαϊντάνα. Ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα απαιτητικό για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν ότι όποιος δεν παίζει γρήγορα και με τα πόδια και με το μυαλό, δύσκολα θα έχει τύχη με τον νέο τεχνικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News