Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι πανάξια Πρωταθλητής Ευρώπης»

Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι πανάξια Πρωταθλητής Ευρώπης»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έβγαλε το καπέλο στον Παναθηναϊκό με τις δηλώσεις του με αφορμή την κατάκτηση της Euroleague.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του Παναθηναϊκού με τον Σέρβο τεχνικό να βλέπει την πρώην ομάδα του να κατακτάει το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά από τη δική του εποχή.

Μάλιστα ο Ζοτς δεν παρέλειψε στις δηλώσεις του να δώσει τα δικά του συγχαρητήρια σε όλους στον οργανισμό για την προσπάθεια, ενώ θεωρεί πως οι πράσινοι πήραν το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο πανάξια.

Διαβάστε όσα ανέφερε:

«Το σημαντικό δεν είναι πως ξεκινάς αλλά το πως τελειώνεις διότι στην αρχή υπήρχαν προβλήματα. Ο Παναθηναϊκός είναι πανάξια Πρωταθλητής Ευρώπης παρά το γεγονός ότι υπήρχαν δώδεκα καινούργιοι παίκτες, νέος προπονητής».

Θύμιζε φέτος το ΟΑΚΑ λίγο την εποχή τη δική σας που ο Παναθηναϊκός κατακτούσε τα ευρωπαϊκά τρόπαια: «Δεν είναι μόνο εκείνη η εποχή. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο και σε όλους όσους ήταν εκεί για να υποστηρίξουν την προσπάθεια του Παναθηναϊκού».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News