Ιτούδης: «Περήφανος που δημιουργήσαμε γενιές Παναθηναϊκών - Παράδειγμα προς μίμηση το φετινό»

Ιτούδης: «Περήφανος που δημιουργήσαμε γενιές Παναθηναϊκών - Παράδειγμα προς μίμηση το φετινό»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για το έργο που πέτυχε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα σχολίασε και το φετινό επίτευγμα των πράσινων.

Ο Δημήτης Ιτούδης επί 13 ολόκληρα χρόνια ήταν στο πλευρό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μαζί έτρεχαν τον Παναθηναϊκό και τον οδήγησαν με επικεφαλείς τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο στις επιτυχίες.

Μάλιστα για τον Έλληνα τεχνικό όλες εκείνες οι επιτυχίες γέννησαν οπαδούς του Τριφυλλιού κι αυτό από μόνο του είναι για τον ίδιο, όπως ανέφερε, μια τρομερή εμπειρία που τον γεμίζει περηφάνεια.

Από εκεί και πέρα ο Ιτούδης σχολίασε και τη φετινή σεζόν του Επτάστερου δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα για τους τίτλους και θεωρώντας ότι αυτό που πέτυχε ο Παναθηναϊκός ήταν κάτι τεράστιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι οι συνεργασίες και οι φιλίες που δημιουργήσαμε. Οι σχέσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο και μένουν ακόμα. Άλλωστε θεωρώ ότι αισθάνεσαι πολύ περήφανος, όταν βλέπεις έναν 30χρονο ή 35χρονο σήμερα να σου λέει πως έγινα Παναθηναϊκός γιατί με οδήγησε εκείνη η πορεία σ’ αυτό. Τι κοινωνικό έργο πρόσφερε αυτή η ομάδα με επικεφαλής την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Να πω για μία ακόμα φορά πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague αλλά και της Basket League. Έκαναν εκπληκτική σεζόν, αλλά θεωρώ ότι θα κρατήσουμε όλες τις στιγμές, οι οποίες για εμάς χτίσανε χαρακτήρα, μας δώσανε εμπειρίες, οι οποίες δεν αγοράζονται εκεί έξω και για το Ζέλικο και για εμένα και για όλους τους συνεργάτες και τους παίκτες που συνεργαστήκαμε.

Είναι μια προσπάθεια προς μίμηση όλο αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός. Το να στηρίξεις δηλαδή το project που έχεις μη βλέποντας αποτελέσματα στην αρχή, αλλά έχοντας πάντα στο νου σου, ότι κάθε αρχή είναι και δύσκολη διότι δεν υπάρχει η απαραίτητη χημεία, οι αυτοματισμοί, οι οποίοι απαιτούνται για ένα τόσο υψηλού επιπέδου άθλημα, το οποίο έγκεινται στη δύναμη, την ταχυδύναμη, τη γρήγορη σκέψη, στην αντίδραση.

Ο Παναθηναϊκός και η ηγεσία του ενίσχυσαν την ομάδα, έδωσαν εμπιστοσύνη σ’ αυτή και γεύτηκε καρπούς. Αυτό είναι παράδειγμα προς μίμηση γιατί στήριξε ο σύλλογος ένα project, το οποίο είχε σχεδιάσει και στο τέλος το πέτυχε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News