«Στο τραπέζι» για Παναθηναϊκό ο Κουμπούλα της Ρόμα
Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον κεντρικό αμυντικό της Ρόμα, Μαράς Κουμπούλα σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της αμυντικής του γραμμής.
Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει τους κατάλληλους παίκτες, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν, ώστε να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του τη φετινή σεζόν, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική σε όλα τα επίπεδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού, Μαράς Κουμπούλα, ο οποίος αγωνίστηκε στη Σασουόλο ως δανεικός, αλλά ανήκει στη Ρόμα από το 2021.
Με τη φανέλα της Σαουόλο φέτος αγωνίστηκε επτά φορές χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ, όμως συνολικά έπαιξε ελάχιστα (358′).
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αλβανό στόπερ από Ιταλία, Κροατία και Σερβία χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές οι ομάδες που τον έχουν κυκλώσει.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι εκτός από τον αριστερό μπακ, οι πράσινοι δεδομένα θα ήθελαν να κοιτάξουν και για έναν κεντρικό αμυντικό διότι στη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν παίκτες, αλλά με αρκετές ιδιαιτερότητες κυρίως λόγω σοβαρών τραυματισμών.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το μοναδικό σενάριο που φέρνει τον Παναθηναϊκό στην εξάδα της Euroleague
- Τι ισχύει με Μλαντένοβιτς και Τσόκαϊ στον Παναθηναϊκό
- Η ώρα της απόφασης για τον Κώτσιρα στον Παναθηναϊκό
- Μίχος: «Η στάση Αλαφούζου - Ο πιθανός διάδοχος αν φύγει ο Μπενίτεθ»
- Ποια είναι τα 17 συμβόλαια που ανοίγουν μεγάλο θέμα στον Παναθηναϊκό