«Στο τραπέζι» για Παναθηναϊκό ο Κουμπούλα της Ρόμα

«Στο τραπέζι» για Παναθηναϊκό ο Κουμπούλα της Ρόμα

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον κεντρικό αμυντικό της Ρόμα, Μαράς Κουμπούλα σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της αμυντικής του γραμμής.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει τους κατάλληλους παίκτες, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν, ώστε να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του τη φετινή σεζόν, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική σε όλα τα επίπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού, Μαράς Κουμπούλα, ο οποίος αγωνίστηκε στη Σασουόλο ως δανεικός, αλλά ανήκει στη Ρόμα από το 2021.

Με τη φανέλα της Σαουόλο φέτος αγωνίστηκε επτά φορές χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ, όμως συνολικά έπαιξε ελάχιστα (358′).

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αλβανό στόπερ από Ιταλία, Κροατία και Σερβία χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές οι ομάδες που τον έχουν κυκλώσει.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι εκτός από τον αριστερό μπακ, οι πράσινοι δεδομένα θα ήθελαν να κοιτάξουν και για έναν κεντρικό αμυντικό διότι στη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν παίκτες, αλλά με αρκετές ιδιαιτερότητες κυρίως λόγω σοβαρών τραυματισμών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News