Διέλυσε τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός (5-0)

Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα δεδομένα για Φέρελ

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε του Ατρόμητου στο «Γ. Καλαφάτης», επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-0 και πανηγύρισε ακόμη μια πολύτιμη νίκη στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα Super League Κ19. Οι Πράσινοι ήταν εξαιρετικοί, έπαιξαν θαυμάσιο ποδόσφαιρο και επιβεβαίωσαν ότι δικαίως βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο… χορός των γκολ άρχισε για το Τριφύλλι στο 13′ με τον Φρόκου να σεντράρει και τον Βολάκη να σκοράρει με βολέ ένα εκπληκτικό τέρμα (1-0). Οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου συνέχισαν να πιέζουν και στο 18′ έφτασαν στην επίτευξη ενός ακόμη γκολ με τον Μπιλάλ, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ κι εκτέλεσε, έπειτα από σουτ του Κυριόπουλου και ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ.

Στο 26′ οι Πράσινοι σκόραραν γι’ ακόμη μια φορά με σουτ του Κωστόπουλου στο «Γ», ωστόσο ο βοηθός δεν είδε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή με αποτέλεσμα να μην μετρήσει το γκολ. Το Τριφύλλι ήταν ασταμάτητο και σκόραρε για τρίτη φορά στο 28′ με κεφαλιά του Φρόκου έπειτα από σέντρα του Ζαφείρη, ενώ το 4-0 διαμορφώθηκε στο 35′ με τον Μπιλάλ από πάσα του Κυριόπουλου.

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού παρέμειναν με το πόδι στο… γκάζι κι αφού έχασαν ακόμη δύο ευκαιρίες με τον Κυριόπουλο στο 39′ και τον Προδρομίτη στο 42′, έφτασαν στο επιβλητικό 5-0 στο 70′ με ένα εκπληκτικό γκολ του Φρόκου που έστειλε την μπάλα στο «Γ».

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Ζαφείρης (73′ Τσεβάς), Παυλάκης, Καρνέσης (60′ Συμεωνίδης), Προδρομίτης, Κωστόπουλος (65′ Τσιάβος), Κυριόπουλος, Λιατίφης (60′ Χαχούλης), Μπιλάλ (73′ Νταμπίζας), Φρόκου, Βολάκης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News