Παναθηναϊκός: Οι νεαροί και τα... πλάνα-αεροπλάνα

Συζήτησαν στο Κορωπί την ανακοίνωση Αλαφούζου

Πόση τύχη έχουν οι νεαροί άσοι του Παναθηναϊκού που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας να βρουν φέτος το δρόμο προς την 11άδα; Με εξαίρεση τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, μικρή…

Το 2018 ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με ένα σερί 6 νικών και 1 ισοπαλίας και δημιούργησε στον κόσμο του την προσδοκία πως μπορεί να δημιουργηθεί ένα success story όμοιο με εκείνο της σεζόν 2013-2014.

Καλλιεργήθηκε μία προσδοκία, η ομάδα να επιστρέψει στο επίπεδο της, στηριζόμενη στην εξέλιξη νέων παιδιών, που είτε βγήκαν από τη δική της ακαδημία, είτε εξελίχθηκαν μέσα από μία προσπάθεια ανάδειξης των νέων.

Τρία χρόνια μετά το πλάνο έχει εγκαταλειφθεί εντελώς. Εκείνες της ημέρες, συγκεκριμένα τον Οκτώβρη του 2018 με τον Παναθηναϊκό να μετρά ένα ρεκόρ 5-1-0 στο πρωτάθλημα, είχαν ξεπεταχτεί ο Μπουζούκης, ο Χατζηγιοβάνης, ο Χατζηθεοδωρίδης, ο Εμμανουηλίδης, ο Καμπετσής και στο τέλος του πρώτου γύρου οι μικροί είχαν μπει στην άκρη για να παίζουν ο Οικονόμου και ο Αλτμαν!

Υποτίθεται η εξέλιξη των μικρών θα …σήκωνε τον σύλλογο, θα έκανε τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια. Μετά από λίγες εβδομάδες όλα εγκαταλείφθηκαν σε σεζόν που (θυμίζουμε) δεν έκανες πρωταθλητισμό. Πλάνα-αεροπλάνα για μια ακόμα φορά!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News