«Πιέσεις» Superleague για την επιστροφή φιλάθλων - Τι γίνεται με τα τηλεοπτικά

«Πιέσεις» Superleague για την επιστροφή φιλάθλων - Τι γίνεται με τα τηλεοπτικά

Επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς έστειλε η Superleague, προκειμένου να επιτραπεί από τη νέα σεζόν η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα. Καμία ουσιαστική εξέλιξη στα τηλεοπτικά.

Με νύχια και με δόντια θα παλέψει η διοργανώτρια αρχή, ώστε να ανάψει το «πράσινος φως» για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, γι’αυτό, και έκανε γνωστές τις προθέσεις της προς όλους τους σχετικούς φορείς.

Αναφορικά με τα τηλεοπτικά, ζητήθηκε από τις μεγάλες ΠΑΕ να εξασφαλίσουν τι λεφτά θα πάρουν, αλλά μάταια… καθώς καμία δεν έχει καν πρόταση στα χέρια της. Επιθυμία υπάρχει από την SL για ένα συνολικό ποσό περίπου στα 60 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ. όπως προχωρήσει στη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. με θέμα την έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021 – 22.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς, σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της Super League».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News