Παναθηναϊκός: Bόμβα παραμονής από Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Bόμβα παραμονής από Μπερνάρ

Ο Μπερνάρ μίλησε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε στο sportal:

Για τα συναισθήματά του όσον αφορά την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Είμαι τόσο χαρούμενος! Για αυτό ήρθα εδώ, για να πάω τον Παναθηναϊκό εκεί που ανήκει. Βρήκαμε τον τρόπο ώστε να έρθουμε εδώ και να πάρουμε το Κύπελλο. Δεν ήταν εύκολο, γίνανε πολλά αλλά στο τέλος βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα».

Για το τι «γεύση» του αφήνει αυτή η χρονιά: «Δεν μπορώ να πω πως ούτε ήταν καλή ούτε κακή σεζόν. Μπορώ να πω πως προς το τέλος κάναμε πράγματα που θα μπορούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε».

Για το ενδεχόμενο παραμονής του: «Ναι προσπάθησαν να με κρατήσουν. Αλλά δεν είναι εύκολο, θα πρέπει να πληρωθεί η ρήτρα. Ναι υπάρχει πιθανότητα να μείνω. Αλλά εκεί (σ.σ. στην Ατλέτικο Μινέιρο) περιμένουν πολλά από εμένα επομένως θα είναι δύσκολο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News