Ρεαλ - Παναθηναϊκος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/05)

Ρεαλ - Παναθηναϊκος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/05)

Να ράψει το 7ο αστέρι κόντρα στη Ρεάλ θέλει ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο.

Ρεαλ – Παναθηναϊκος Live streaming | Real Madrid – Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός απέχει ένα βήμα από την ευρωπαϊκή κούπα. Την διεκδικεί απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (21:00) στον τελικό του Final-4 την 7η Euroleague της ιστορίας του!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι έτοιμη για την τεράστια πρόκληση και την ιστορική επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης, στον τελικό του Final-4 του Βερολίνου!

Οι «πράσινοι» στην επιστροφή τους έπειτα από 12 χρόνια σε Final-4 υπέταξαν τη Φενέρ με επιβλητικό τρόπο (73-57). Θα αγωνιστούν ξανά σε τελικό μετά το 2011. Τότε πανηγύρισαν στη Βαρκελώνη το 6ο τους Ευρωπαϊκό απέναντι στη Μακάμπι.

Το «τριφύλλι» που πέρυσι τερμάτισε στην προτελευταία θέση ψάχνει «ένα ακόμα» βήμα όπως έλεγαν πανηγυρίζοντας μετά τον ημιτελικό Εργκίν Αταμάν και Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης!

Να γράψει ιστορία ξανά στο Βερολίνο


Ο Τούρκος τεχνικός «αιχμαλώτισε» την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους στον ημιτελικό. Την κράτησε πολύ χαμηλά στους 57 πόντους, με Λεσόρ (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ), Ναν (14) Γκραντ (13) όπως επίσης Παπαπέτρου και Καλαϊτζάκη να πρωταγωνιστούν και να οδηγούν εκ του ασφαλούς τους «πράσινους» στη νίκη-πρόκριση.


Στον 8ο τελικό της ιστορίας του ο Παναθηναϊκός που με 6/7 έχει τρομερό ποσοστό επιτυχίας και είναι πολυνίκης στην εποχή του Final-4 (σ.σ. από το 1988), θα αντιμετωπίσει την συνολικά πολυνίκη της διοργάνωσης Ρεάλ των 11 τροπαίων που θέλει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα.
Η ομάδα του Τσους Ματέο δεν έχει μόνο το προσωνύμιο «βασίλισσα» αλλά και τη… χάρη, καθώς είναι κάτοχος του τίτλου και μεγάλο φαβορί και του φετινού «μαραθωνίου», τερματίζοντας άνετα πρώτη στην κανονική περίοδο (με τον Παναθηναϊκό δεύτερο) και «σκουπίζοντας» στα Playoffs την Μπασκόνια.


Η δυναμική των Μαδριλένων επιβεβαιώθηκε και στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Επικράτησαν (87-76) έχοντας χτίσει ακόμα και διαφορά 25 πόντων, με μπροστάρηδες Μούσα (20 πόντοι), Χεζόνια (12), Γιαμπουσέλε (11) και Πουαριέ (11). με την μεγάλη προσπάθεια επιστροφής της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα να μην είναι αρκετή.
Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά σε τελικό. Στην κανονική περίοδο μοιράστηκαν τις νίκες και μάλιστα αμφότερες εκτός έδρας (70-78 στο ΟΑΚΑ, 86-97 στη Μαδρίτη.
.

Ρεαλ – Παναθηναϊκος Live streaming: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που δεν έχει ο Ολυμπιακός, τον Σλούκα»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο Τζάναν Μούσα στον Κώστα Σλούκα, απαντώντας σε ερώτηση για τη διαφορά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Τον Ολυμπιακό που αντιμετώπισε στον ημιτελικό, με τον Παναθηναϊκό που θα βρει απέναντί του στον τελικό κλήθηκε να συγκρίνει ο Τζάναν Μούσα. Ο Βόσνιος φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε ότι η διαφορά των δύο «αιωνίων» είναι ο Κώστας Σλούκας.


«Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ήρθαν με αυτοπεποίθηση στο Final 4. Ο Ολυμπιακός πέρασε την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καταπληκτικό ντεμαράζ. Και οι δύο ομάδες αμύνονται πολύ καλά. Ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που δεν το έχει ο Ολυμπιακός, τον Σλούκα. Είναι ένας καταπληκτικός ηγέτης, όπως και έναν καταπληκτικό σκόρερ τον Ναν. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ σκληρή ομάδα, που βασίζεται περισσότερο στο σύνολο. Ο Παναθηναϊκός πήρε πολλές νίκες λόγω της ποιότητας των παικτών του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αταμάν: «Έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα από οπαδούς της Γαλατά μετά τον αποκλεισμό της Φενέρ»

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε την Παρασκευή στον ημιτελικό του Final-4 του Βερολίνου την Φενέρμπαχτσε και οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ αποθεώνουν τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν.

Ο τεχνικός του «Εξάστερου» δεν έχει κρύψει ουδέποτε τα αισθήματα που «τρέφει» για την «Τσιμ Μπομ Μπομ» και τις σχέσεις που έχει με τους οπαδούς της. Έτσι σε σημερινές του δηλώσεις φέρεται να έχει μιλήσει για τα μηνύματα που του έστειλαν οι οπαδοί της Γαλατά και όχι μόνο.

«Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ έλαβα εκατοντάδες μηνύματα από οπαδούς της Γαλατά. Εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ στην ποδοσφαιρική ομάδα και τον Οκάν Μπουρούκ καλή επιτυχία στο αυριανό ματς. Να πάρουν το πρωτάθλημα», επισήμανε ο Αταμάν. Να θυμίσουμε πως η ποδοσφαιρική Γαλατά παίζει αύριο στο Ικόνιο με την Κόνια. Χρειάζεται έναν βαθμό για να πάρει το πρωτάθλημα.

Το σκηνικό με το TRT Spor

Στο μεταξύ σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ υπήρξε ένα περιστατικό χθες με πρωταγωνιστή τον Αταμάν και δημοσιογράφο του TRT Spor.

Τι ακριβώς συνέβη; Με τη λήξη του ημιτελικού με την Φενέρ, ο δημοσιγράφος πήγε για δηλώσεις στον Αταμάν και αρχικά του είπε: «Κύριε, σας συγχαίρουμε, ή μάλλον δεν σας συγχαίρουμε. Υπήρχε μια τουρκική ομάδα μπροστά σας, αλλά…». Στο άκουσμα αυτού ο Αταμάν αντέδρασε και φέρερται να απάντησε λέγοντας: «Δεν έχει σημασία αν είμαι εγώ ή όχι. Μπορείτε να συγχαρείτε τη νικήτρια ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε».

Ρεαλ – Παναθηναϊκος Live streaming: Μποντιρόγκα: «Ο Γιαννακόπουλος και η οικογένεια του έχουν δώσει πολλά στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ»


Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Παούλιους Μοτιεγιούνας μίλησαν για το μέλλον της Ευρωλίγκας με τον πρόεδρο της διοργάνωσης να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, λέγοντας πως αυτός και η οικογένεια του έχουν δώσει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για δεκαετίες.

Mε την φετινή αγωνιστική περίοδο να φτάνει στο τέλος η ηγεσία της Euroleague πραγματοποίησε την καθιερωμένη συνάντηση εν μέσω του Final-4 του Βερολίνου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EuroLeague Παούλιους Μοτεγιούνας μίλησε το μακροπρόθεσμο όραμά του για την λίγκα. Την κατάσταση που υπάρχει με τους London Lions και τη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

“Είχαμε μία συνάντηση, είναι ένας ωραίος άνθρωπος. Σε κάποιες περιπτώσεις ο καλύτερος έλεγχος των συναισθημάτων είναι απαραίτητος” ανέφερε σχετικά Μοτιεγιούνας, με τον Μποντιρόγκα να σημειώνει πως:

“Ο Δημήτρης (σ.σ Γιαννακόπουλος) και η οικογένειά του έχουν δώσει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ εδώ και δεκαετίες. Το σεβόμαστε αυτό ωστόσο πρέπει να προστατέψουμε και τη διοργάνωση”.

Ο Μοτιεγιούνας συνέχισε μιλώντας για τις δυνατότητες του πρωταθλήματος: “Έχει να κάνει με το πώς θα ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες του πρωταθλήματος. Συνεργαζόμαστε με πιθανούς επενδυτές. Γνωρίζετε το σχέδιό μας για αγορές όπως το Βερολίνο, το Λονδίνο και το Παρίσι, όπου κάνουν εξαιρετική δουλειά”.

Ωστόσο, παρόλο που οι αριθμοί είναι ανοδικοί υπάρχει αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει και νέες περιοχές να κατακτηθούν. Ο Μποντιρόγκα διευκρίνισε: “Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες στη Μέση Ανατολή. Είναι αλήθεια ότι έχουμε μια προσφορά να πάμε στο Άμπου Ντάμπι για τρία Final Four. Επίσης, μπορεί σύντομα να έχουμε μια άλλη επιλογή στη Μέση Ανατολή. Και φυσικά, υπάρχει το Ντουμπάι. Όλοι στη Λίγκα είναι θετικοί για το Ντουμπάι. Ωστόσο, πρέπει να βρούμε το σωστό timing για αυτούς”.

Ρεαλ – Παναθηναϊκος Live streaming| Links: 

Δες ζωντανά τον αγώνα με ένα κλικ!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News