Η πράσινη 12αδα - Με αυτούς ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ρεάλ

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε 73-57: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στον τελικό του Final 4 του Βερολίνου και ο στόχος δεν είναι τίποτε άλλο από το έβδομο.

Aυτό για το οποίο καρτερούσαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού από το 2011 και που φάνταζε με όνειρο θερινής νυκτός πριν λίγους μήνες είναι πλέον πραγματικότητα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι στον τελικό του Final 4 του Βερολίνου και απόψε (21:00, Novasports Prime) θα παλέψει απέναντι στην πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης για να προσθέσει το έβδομο αστέρι τη φανέλα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία) και Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία). Οι δύο τελευταίοι διηύθυναν και τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Ρότσα δεν ήταν σε κανέναν από τους δύο ημιτελικούς.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News