Φεύγει για Λάρισα ο Δώνης, τότε απαντάει ο Αλαφούζος

Φεύγει για Λάρισα ο Δώνης, τότε απαντάει ο Αλαφούζος

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό από κει που φάνταζε δεδομένη η έλευση του Έλληνα προπονητή στους «πράσινους». Τις τύχες της συγκεκριμένης περίπτωσης κρατάει στα χέρια του ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η συνάντηση του Γιώργου Δώνη με τον Νίκο Νταμπίζα θεωρείται πετυχημένη. Από την πλευρά του Έλληνα προπονητή έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο υπογραφής συμβολαίου για δύο χρόνια. Στον πρώτο χρόνο δουλειάς του στον Παναθηναϊκό έχει ειπωθεί ότι θα λάβει ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ.

Ο Δώνης θέλει να δουλέψει στον Παναθηναϊκό υπό νορμάλ συνθήκες (και με αυξημένες αποδοχές) και για αυτόν τον λόγο θέλει να παραμείνει στην ομάδα για δυο χρόνια. Όμως, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει τον τελευταίο λόγο.

Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ παρακολούθησε μερικά σεμινάρια για την αναβάθμιση του προπονητικού του διπλώματος και αύριο θα αναχωρήσει για την Λάρισα. Ο «Mr ΣΚΑΙ» θα δώσει την οριστική του απάντηση μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο και θα ενημερώσει τηλεφωνικώς τον Δώνη που μέχρι τότε θα είναι στο περίμενε.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί την επανένταξη του Εργκούς Κάτσε στο ρόστερ, όμως, δεν φαίνεται η πράσινη ΠΑΕ να κάνει κάποια πρόταση προς τον Αλβανό μέσο μέχρι την στιγμή που θα καλυφθεί το κενό του προπονητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News