Φήμες για συμφωνία με όνομα - έκπληξη για την θέση του τεχνικού διευθυντή - Δείτε ποιος είναι

Οριστικό: Αποχωρεί από πρόεδρος ο Αλαφούζος

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στον Παναθηναϊκό βρήκαν τον αντί – Νταμπίζα για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Πρόκειται για ένα πρόσωπο… έκπληξη για το πόστο που η διοίκηση επιθυμεί να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Ντίνου Διαμαντόπουλου. 

Η εφημερίδα Sportday αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός έχει φθάσει σε συμφωνία με τον Παύλο Μυροφορίδη για την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Το όνομα του συγκεκριμένου έχει συνδεθεί με τις τελευταίες επιτυχίες του Απόλλωνα Σμύρνης και του Άρη (άλμα στην Superleague). Μάλιστα, ο Μυροφορίδης ήταν και εκείνος που συμμάζεψε το χάος στον Ηρακλή τον περασμένο χρόνο.

Το ρεπορτάζ αφήνει ερωτηματικό στο ποιος διαπραγματεύτηκε μαζί του και ως τι.

Δεδομένο είναι ότι η διοίκηση θα πιέσει μέσα στον μήνα και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, προκειμένου να αποσπάσει κάποια απάντηση στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News