Τα γεγονότα που οδήγησαν στην "κρίση" Αλαφούζου-Παναγόπουλο

Τηρήστε την υπόσχεσή σας και πληρώστε!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι σχέσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον Χρήστο Παναγόπουλο βρίσκονται σε «κρίση» λόγω μερικών τελευταίων γεγονότων που έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό λίγα βήματα πριν τον γκρεμό.

Όπως αναφέρει το contra.gr, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι φανερά εκνευρισμένος με τον τρόπο διαχείρισης σημαντικών θεμάτων γύρω από τον Παναθηναϊκό, αφού το πλάνο «σωτηρίας» που παρουσίασαν οι συνεργάτες του… κατέληξε σε πλάνο «καταστροφής».

Αναφέρεται ότι ο Mr ΣΚΑΙ βγήκε μπροστά και πήρε τον λόγο όσον αφορά το «πακέτο» των τηλεοπτικών, αλλά και το θέμα της αδειοδότησης, λόγω της «αδράνειας» του Παναγόπουλου.

Τέλος, γράφεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος κατάλαβε… έστω και στο παρά ένα ότι ο Παναθηναϊκός διαλύεται και ότι το γεγονός αυτό θα βλάψει το προφίλ του στον κύκλο των επιχειρηματιών (με αποκορύφωμα την ανακοίνωση της 26ης Μαρτίου).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News