Παναθηναϊκός: Σαν... μεταγραφή στο γήπεδο

Παναθηναϊκός: Σαν... μεταγραφή στο γήπεδο

Καλό για την ψυχολογία του αρχηγού το γκολάκι που πέτυχε στο φιλικό. Η επιστροφή Κουρμπέλη στην ενεργό δράση φέρνει μια ακόμα λύση στα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Σαν νέα μεταγραφή…

Ο κάπτεν φέρνει πράγματα στο τραπέζι, λόγω της ικανότητας του να βοηθά σε πολλές θέσεις. Η παρουσία του στη μεσαία γραμμή απελευθερώνει πλήρως τον Ρούμπεν.

Ο Ισπανός μεγαλώνει και δεν αντέχει πια τα σερί παιχνίδια, ο Κουρμπέλης μπορεί να γίνει ο έξτρα πόλος που έχει την ικανότητα να κάνει πάνω-κάτω την ίδια δουλειά, προσφέροντας δημιουργικά και καλύπτοντας με τα τρεξίματα του τα…γηρατειά του Ισπανού.

Μην ξεχνάμε την δυνατότητα rotation στα 6άρια, ειδικά σήμερα που τα ματς αρχίζουν να γίνονται όλο και σημαντικότερα.

Ο παίκτης μπορεί να προσφέρει και στην άμυνα, είτε σε σύστημα ζώνης, είτε με τρεις σέντερ μπακ δίνοντας ηρεμία και καλή πρώτη πάσα για το ξεδίπλωμα της επίθεσης.

Μπορεί να αγωνιστεί στόπερ με άνεση και να βοηθά σημαντικά στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού από πίσω, όπως αρέσει και στον Γιοβάνοβιτς.

Συγχρόνως, είτε αλλάζοντας θέση μέσα στο ματς είτε περνώντας ως αλλαγή, μπορεί να γίνει η λύση για τρίτο στόπερ ανάλογα τις ανάγκες των παιχνιδιών. Έλειψε πολύ πέρσι και σήμερα που ο Ιβάν τον βλέπει να πατά γερά έχει κάθε λόγο να χαμογελά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News