Παναθηναϊκός: Δύσκολα ανανέωση με 700 χιλιάρικα

Παναθηναϊκός: Για τέτοια παιχνίδια τον υπέγραψαν πέρσι

O Λούκας Βιγιαφάνιες μάλλον πρέπει να δεχθεί μείωση αποδοχών αν θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Ο παίκτης σκέφτεται το συμφέρον του και τις οικονομικές του απολαβές αν και η αλήθεια είναι πως στο τσακ γλίτωσε την αποπομπή αλά…Μπεκ, θα ήταν κρίμα κιόλας γιατί ο Αργεντινός είναι παίκτης κλασάτος που θα είχε θέση στο ρόστερ και ποιοτικότερων Παναθηναϊκών από τον σημερινό.

Ο προπονητής έχει ζητήσει την παραμονή του αλλά στη διοίκηση δεν συζητάνε για ποσά 700.000 ευρώ.

Για τον Βιγιαφάνιες υπήρξαν πολλά παράπονα για τη συμπεριφορά του, ειδικά την πρώτη χρονιά του στον Παναθηναϊκό όταν είχε αναλάβει τον ρόλο της αντιπολίτευσης στον Λάζλο Μπόλονι με τον Ρουμάνο να τον δίνει στον κόσμο πέρσι μετά την ήττα στην Τούμπα (κανονική περίοδος) λέγοντας πως έχει σοβαρά προβλήματα πειθαρχίας.

Δεν ήταν τυχαίο το πρόστιμο που του έχει ρίξει η διοίκηση στις αρχές της σεζόν για το επεισόδιο με τον Τάσο Χατζηγιοβάννη, τότε που άπαντες στοιχημάτιζαν ότι ο Λούκας θα αποχωρούσε.

Είναι επίτευγμα προσωπικό του Ιβάν που κατάφερε να τον κουλαντρίσει, να τον κάνει να αποδώσει εξαιρετικά σε θέση που πρώτη φορά έπαιξε στην καριέρα του (εσωτερικός μέσος).

Ο Λούκας θα παραμείνει στην ομάδα αν ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις, τόσο απλά. Στον Γιοβάνοβιτς αρέσουν οι χαφ ελέγχου και στόχευσης και είναι δεδομένο πως θα ψάξει τρόπο να αντικαταστήσει τον Μαουρίσιο που αποχωρεί με παίκτη παρόμοιων χαρακτηριστικών με τον Βραζιλιάνο, αλλά νεότερο και ταχύτερο, που λογικά θα σπρώξει τον Βίγια στον πάγκο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News