Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου: Δεν θέλησε να μιλήσει για τα επόμενα ματς

Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου: Δεν θέλησε να μιλήσει για τα επόμενα ματς

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Άλμπα Βερολίνου.

“Κάναμε μια ήττα που μας πονάει πάρα πολύ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν τραγικοί στο κομμάτι της άμυνας. Δεν καταφέραμε να βγάλουμε άμυνες, μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις το κάναμε. Αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στην Άλμπα, μια ομάδα που τρέχει πολύ καλά το γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το κομμάτι της άμυνας, πήγαμε σε άλλα σχήματα. Ήμασταν όμως βιαστικοί στην επίθεση”.

Για το κομμάτι της άμυνας κι αν είχε σχέση με όσα ακολούθησαν τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα: “Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, τι σκέφτεται ο καθένας. Αυτό που μπορώ να πω τεχνικά είναι ότι είχε η Άλμπα ένα χαμηλό σχήμα, με αποτέλεσμα να μας τρυπάει. Στο πρώτο μέρος φάγαμε 20 πόντους στο ένας με έναν. Δεν μπορώ να είμαι στο κεφάλι κανενός.

Σε ερώτηση για το μικρό ροτέισον: “Έχει να κάνει με την εικόνα μας σ το πρώτο μέρος, υπήρχαν παιδιά που είχαν μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι στην επίθεση στο δεύτερο μέρος. Αποφασίσαμε να πάμε με τα παιδιά που θα βάλουν το κορμί τους και θα παίξουν άμυνα. Πήγαμε σε αλλαγές στα σκριν, από την στιγμή που τα γκαρντ μας δεν μπορούσαν να κρατήσουν τον προσωπικό τους αντίπαλο. Ανεβάσαμε ψηλά τους ψηλούς μας, δεν είχαμε άλλα πολύ αθλητικά παιδιά από τον πάγκο για να παίξουν αυτή την άμυνα”.

Τέλος, όταν του έγινε ερώτηση για το τι θα ήθελε και τι μπορεί να αλλάξει από εδώ και πέρα, απάντησε: “Είμαστε εδώ για το παιχνίδι που έγινε. Μόνο γι αυτό. Δεν θέλω να μπω σε άλλες συζητήσεις”.

Eλέγξτε επίσης

Τζέιμς: «Το έκανα όπως ο Σπανούλης, όταν πήγε στον Ολυμπιακό. Ήθελα να είμαι το πρόσωπο της ομάδας»

Επικά σχόλια από Τζέιμς και Λάνγκφορντ για Ράις

Υποκλίθηκαν στον Ταιρίς Ράις για την εμφάνισή του απέναντι στον Ολυμπιακό οι πρώτην πράσινοι γκαρντ, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.