Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η αποστολή του τριφυλλιού

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι πράσινοι υποδέχονται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει την αποστολή για το εν λόγω ματς.

Με τους Μπεκ (διάστρεμμα), Κότσαρη να ακολουθούν θεραπεία και τους υπόλοιπους να ξεκινούν με προθέρμανση, να συνεχίζουν με ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ (ΟΑΚΑ, 19:30).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τη λίστα με τους παίκτες που είναι στην αποστολή. Αυτοί είναι οι Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Φαούστο Τιένθα, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μολό, Αποστολάκης, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής.

Αναλυτικά:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News