«Όλα εξαρτήθηκαν από την ΑΕΚ - Ανακάλυψαν σοφίες του Ιβάν και έκαναν ήρωα τον Ιωαννίδη»

«Όλα εξαρτήθηκαν από την ΑΕΚ - Ανακάλυψαν σοφίες του Ιβάν και έκαναν ήρωα τον Ιωαννίδη»

Ένα απίθανο «κιτρινόμαυρο» δημοσίευμα που υπογράφει ο δημοσιογράφος Τάσος Τσατάλης αμφισβητεί τις ικανότητες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και του Φώτη Ιωαννίδη, ενώ γίνεται λόγος για μη συμμετοχή του Παναθηναϊκού σε εκείνο το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ που έληξε 3-0 υπέρ των «πρασίνων».

Η ΑΕΚ παρότι δυσκολεύεται πολύ και με τον Παναθηναϊκό όλα τα τελευταία χρόνια, δεν έχει θέμα αρνητικής ψυχολογίας απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Στα τρία ματς φέτος, καθαρά ποδοσφαιρικά έχει φανεί πως τα παιχνίδια με τον συγκεκριμένο αντίπαλο όσο βελτιωμένος και να ήταν ανάλογα με την χρονική περίοδο του κάθε αγώνα, εξαρτήθηκαν σχεδόν απόλυτα από την απόδοση της ΑΕΚ.




Στον πρώτο γύρο στην κανονική περίοδο η ΑΕΚ σωστά επέλεξε να δώσει χώρο μετά το γρήγορο προβάδισμα. Δέχθηκε 1,5 φάση στην ουσία, λογικά με διαφορετικό τρόπο θα είχε δεχθεί πολλές περισσότερες. Τελικά για κάτι χιλιοστά στις φάσεις των γκολ του Τσούμπερ που ακυρώθηκαν, δεν έληξε 2-0 ή 3-0.

Ακόμη και στο τραγικό 3-0 στο δεύτερο γύρο, που ήταν και το κύκνειο άσμα του Γιαννίκη, ο Παναθηναϊκός είδε να του έρχονται ουρανοκατέβατα δώρα, την ώρα που η ΑΕΚ ανάμεσα στα γκολ που δέχονταν από μόνη της, έκανε με της κάργα ευκαιρίες μπροστά.

Γράφτηκαν απίθανα πράγματα μετά από εκείνο το ματς, ως προς… τις σοφίες του Γιοβάνοβιτς. Η αλήθεια ήταν πως στον Παναθηναϊκό δε κατάλαβαν πως ήρθε αυτό το 3-0. Δεν είχαν καμία απολύτως συμμετοχή στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ έπαιζε κι έτρωγε γκολ μόνη της…. Αν οι στόπερ της ΑΕΚ έχουν διάθεση να κάνουν πάλι ήρωα τον Ιωαννίδη, τότε τι να πω εγώ, τι να πει κι ο καθένας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News