"Είναι ντροπή μας"

"Είναι ντροπή μας"

Στην ανικανότητα των πράσινων, να μετουσιώσουν την υπεροχή τους με γκολ, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στη Μυτιλήνη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Φανερά απογοητευμένος ο Γιάννης Αναστασίου, μετά το τελευταίο σφύριγμα τόνισε πως είναι ντροπή για τον Παναθηναϊκό που δεν μετέφρασε την υπεροχή του σε γκολ, ενώ για τη φάση με τον Κλωναρίδη επεσήμανε πως θα δει την δει ξανά και αν κάνει λάθος θα ζητήσει συγγνώμη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: 

“Δεν βάλαμε γκολ, αυτό έφταιξε. Κάναμε τόσες ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Θα πρέπει να ντρεπόμαστε γι’ αυτό. Είναι ντροπή μας” τόνισε αρχικά ο προπονητής του “τριφυλλιού” και κατέληξε αναφερόμενος στη φάση του Κλωναρίδη: “Δεν ψάχνω για δικαιολογίες αλλά θεωρώ ότι η φάση ήταν αποβολή. Θέλω να δω τη φάση κι αν έχω άδικο θα ζητήσω συγνώμη”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου:

Για την ήττα του Παναθηναϊκού: “Σήμερα ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να έχουμε μία καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Όμως στην πορεία χάσαμε ευκαιρίες. Μπορεί να γίνω γραφικός και χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες θα πω ότι πάντα μία απόφαση αλλάζει το παιχνίδι. Μιλάω για την περίπτωση Κλωναρίδη. Είμαι σίγουρος ότι ήταν αποβολή. Κόντρα σε όλα αυτά δεχθήκαμε ένα γκολ.

Είχαμε τη μπάλα αλλά την πουλήσαμε χαζά. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Αλλάξαμε διάταξη και καταφέραμε να κλείσουμε την Καλλονή στην εστία της. Κάναμε φάσεις. Όμως μένοντας πίσω στο σκορ και χάνοντας φάσεις τέλειωσε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Καλλονή. Το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο στο παιχνίδι της Πέμπτης”.

Για τη φάση του Κλωναρίδη: “Η μη αποβολή του ήταν μία σημαντική στιγμή του παιχνιδιού και θα έπρεπε να είχε υποδειχθεί από τον διαιτητή. Το ίδιο θα έλεγα ακόμα και αν αυτό δεν συνέφερε την ομάδα μου”.

Για το αν περίμενε τόσο καλή την Καλλονή: “Η απόδοση της Καλλονής δεν με αιφνιδίασε. Από πέρυσι ήταν μία πολύ καλή ομάδα και το ίδιο συμβαίνει και φέτος. Έχει όμως το έξτρα ότι παίρνει ώθηση από την έδρα της και τους οπαδούς της”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News