Ο Χλωρός και οι βρώμικοι (vid)

Ο Χλωρός και οι βρώμικοι (vid)

Ήταν το 32ο λεπτό του… ντέρμπι κορυφής (ασταδιαλα) μεταξύ του Ολυμπιακού της Βέροιας όταν ο Ντουρμάζ μιμήθηκε τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, βουτώντας με τέχνη. Εννοείται πως ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Και ενώ στην περίπτωση του Στελάκη ήταν δεδομένο πως η μπάλα θα πήγαινε στα πόδια του σπεσιαλίστα των “στημένων” (κάθε είδους) Τζόρτζεβιτς, το Σάββατο ο Μήτρογλου με τον Τσόρι “σφάχτηκαν” για το ποιος θα εκμεταλλευτεί το διαιτητικό δώρο. Ο κάγκουρας εκτέλεσε, η μπάλα πήγε στα δίχτυα και τα “πρόβατα” στην κερκίδα ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

 

 

Μια μέρα μετά ο πρώην παίκτης του… Αιγάλεω από την εποχή του: “Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν, όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμ…”, Γιάννης Χλωρός, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Νέας Ιωνίας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έκανε μια κίνηση ορισμό του fair play. 
Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά με 1-0, εκείνος βρέθηκε προ κενής εστίας μετά από μπαλιά του Παναγιώτη Καραχάλιου, αλλά αστόχησε επίτηδες.

Ο λόγος ήταν ότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρισκόταν στο έδαφος από τραυματισμό, κάτι που δεν έμεινε απαρατήρητο από τον έμπειρο παίκτη, ο οποίος έστειλα τη μπάλα έξω.

Έτσι για να θυμηθείτε ξανά γιατί ο Ολυμπιακός είναι μακράν η πιο βρώμικη ομάδα της Ελλάδας και του κόσμου ολάκερου. Έτσι για να δείτε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Να δείτε με ποιους… πολεμούν ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του, που την Κυριακή στα Περιβόλια υπέστησαν μια νέα… σφαγή.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News