Κάργας όπως λέμε... Τοροσίδης! (vid)

Κάργας όπως λέμε... Τοροσίδης! (vid)

Η… αυτογκολάρα του αμυντικού της Παναχαϊκής μας θύμισε την εμφάνιση MVP του Βασίλη Τοροσίδη πριν πάει στο λιμάνι!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση λέει ο λαός και δεν έχει άδικο. Το απόγευμα της Τρίτης γελάσαμε μέχρι δακρύων με τον τρόπο που οι λιμανίσιοι πήραν τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή, με τον αμυντικό των Πατρινών, Κάργα, να πετυχαίνει ένα απίστευτο αυτογκόλ.

Με πολλούς και διάφορους τρόπους το συμβάν προωθήθηκε ως εντελώς… τυχαίο, αλλά δεν μπορούσα παρά να θυμηθώ την εμφάνιση MVP του Βασίλη Τοροσίδη στο “Γ. Καραϊσκάκης” πριν πολλά… φεγγάρια, λίγο πριν φορέσει τα “ερυθρόλευκα”.

Οι Πειραιώτες νίκησαν 2-0 την SKODA Ξάνθη, με τον… Τοροδύτη να “κρεμάει” τον τερματοφύλακά του στο δεύτερο λεπτό του αγώνα, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο… αυτογκόλ. Στη συνέχεια πήρε… αγκαλιά των μετέπειτα συμπαίκτη του Ιεροκλή Στολτίδη και… χόρεψαν βαλς, χαρίζοντας πέναλτι στον Ολυμπιακό εξαιτίας του οποίου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Έπειτα από όλα αυτά, μόνο ένα μπορούμε να αναρωτηθούμε: τον Γενάρη θα πάει ο Κάργας στον Ολυμπιακό ή το καλοκαίρι για να αντικαταστήσει κάποιον που θα πουληθεί για 15 εκατομμύρια ενώ κοστίζει… μισό; Θα το δούμε…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News