"Τσεκάρει" Καλτσά

"Τσεκάρει" Καλτσά

Διαβάστε για τον Έλληνα άσο που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των τριών ομάδων. Τι γίνεται με το συμβόλαιο του;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στους ποδοσφαιριστές… έκπληξη του ελληνικού πρωταθλήματος έχουν στρέψει την προσοχή τους οι σύλλογοι το τελευταίο διάστημα, αφού η εποχή δεν επιτρέπει μεγάλα ανοίγματα. Για αυτό λοιπόν όποιος ποδοσφαιριστής “ξεχωρίζει”, βρίσκεται ταυτόχρονα στο στόχαστρο όλων των μεγάλων ομάδων.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, απασχολεί τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για τον Νίκο Καλτσά της Βέροιας, ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στη σεζόν και στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, μετράει ήδη δύο γκολ.

Ο 24χρονος εξτρέμ… πετάει φωτιές και οδηγεί την ομάδα του στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ “τσεκάρουν” την περίπτωσή του, ενώ ειδικά για την Ένωση υπάρχει και το… κανάλι του Γεωργέα, ο οποίος είναι φίλος με τον Καλτσά, αφού ήταν και πρώην συμπαίκτες.

Η περίπτωσή του πάντως είναι ιδιαίτερη, καθώς ο ταλαντούχος άσος βρίσκεται στηντελευταία χρονιά του συμβολαίου του και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί, αν μέχρι τότε δεν καταφέρει η Βέροια να τον “κλείσει”!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News