Σε αναζήτηση "κυνηγού"!

Σε αναζήτηση "κυνηγού"!

Παίκτη που μπορεί να παίξει ως περιφερειακός κυνηγός ψάχνει ο Παναθηναϊκός όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα “η ΠΡΑΣΙΝΗ”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Π” οι “πράσινοι” έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν “κυνηγό” που να κινείται πίσω από τον “καθαρό” επιθετικό. Στο “τριφύλλι” έχουν ήδη αποφασίσει ότι η βασική τους προτεραιότητα και ενδεχομένως η μοναδική αν δεν υπάρξουν ευκαιρίες για κάτι ακόμη θα είναι η επίθεση.

Η ομάδα… πονάει αρκετά αυτόν τον καιρό στον συγκεκριμένο τομέα και στόχος είναι να βρεθεί ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον Μάρκους Μπεργκ και να μπορεί παράλληλα να παίξει μόνος του στην κορυφή της επίθεσης.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία κατάρτισης μιας λίστας με ονόματα, από τα οποία οι Νίκος Νταμπίζας και Γιάννης Αναστασίου θα επιλέξουν τον… εκλεκτό με τον οποίο θα ασχοληθεί η ομάδα.

Παράλληλα, τα ταξίδια στο εξωτερικό προς αναζήτηση πιθανών στόχων συνεχίζονται κανονικά, με την ομάδα πάντως να προετοιμάζεται για την κίνηση που θα κάνει όταν έρθει η ώρα, χωρίς να βιάζεται.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News