"Ανταγωνιστική ομάδα με τον κόσμο μας"

"Ανταγωνιστική ομάδα με τον κόσμο μας"

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα υποδεχθεί τη Νέα Κηφισιά την Κυριακή (12/10, 19:30-NS2) ο Παναθηναϊκός, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Αντώνης Φώτσης, με δηλώσεις τους στον ΕΣΑΚΕ τόνισαν ότι και φέτος ο Παναθηναϊκός θέλει να πρωταγωνιστήσει, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο του.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς σημείωσε πρώτος: «Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα κι ακόμα χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να βρούμε το ρυθμό μας και να φτάσουμε στην επιθυμητή κατάσταση προπόνηση με προπόνηση κι αγώνα με αγώνα. Πρέπει, όμως να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της πρεμιέρας. Όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος είναι δύσκολοι. Η Νέα Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα και διαθέτει έμπειρους παίκτες. Θα πρέπει λοιπόν κι εμείς να παίξουμε καλά.

Εκείνο που ευχόμαστε είναι να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας υποστηρίξει και βέβαια να δημιουργήσουμε και να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Αυτός είναι και ο μεγάλος μας στόχος και η ευχή μας ταυτόχρονα».

Από την μεριά του ο Αντώνης Φώτσης σχολίασε: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά στο πρωτάθλημα. Μέχρι την πρεμιέρα θα έχουμε δώσει μόνο έναν επίσημο αγώνα. Πάντως αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος μας, όπως κάθε χρονιά, είναι να πρωταγωνιστήσουμε και να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα γίνεται.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να γίνει ένα όμορφο πρωτάθλημα και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Σε ότι αφορά εμάς, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας στη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News