Ακόμα και τώρα έτρεμαν

Ακόμα και τώρα έτρεμαν

Από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους και τα μισόλογα του προπονητή τους το ψυχανεμιζόσουν ότι οι απέναντι… αρρώσταιναν με τον τίτλο του φαβορί.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Αν εξέταζες τα πράγματα πίσω από τις γραμμές καταλάβαινες πως ο Ολυμπιακός αισθανόταν απίστευτα άβολα με τον τίτλο του φαβορί ενόψει ντέρμπι.

Πότε με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους για τους διαιτητές, πότε με τις δηλώσεις των παικτών για δύσκολο (!) παιχνίδι (απέναντι στο εφηβικο; που να γυρίσουν οι τραυματίες και να προστεθεί ακόμα ένας σέντερ), ενώ ακόμα κι οι δηλώσεις Μπαρτζώκα στην πρόσφατη Media Day είχαν οσμή φόβου (;).

Η ατάκα του κόουτς για “περίεργα παιχνίδια της κληρωτίδας που έβγαλε δεύτερη χρονιά γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό σε νοκ-άουτ ματς” ήταν ενδεικτική της αμηχανίας του. Μιας κι αναφερθήκαμε στον προπονητή, ΠΑΛΙ μας πρόσφερε επικές στιγμές γέλιου με τις γκριμάτσες του (ακόμα κι όταν η ομάδα του ήταν στο +7 και στο +10) αλλά και τα σκέρτσα του. Αν δείτε βίντεο με τον τρόπο που περπατά στον πάγκο την ώρα που ο Μπατίστα διαμορφώνει το τελικό σκορ δεν θα σας μείνει άντερο από τα γέλια.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News