Νίκησαν άνετα!

Νίκησαν άνετα!

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από ένα μήνα και επιβλήθηκαν με 3-1 του ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Μετά από σχεδόν ένα μήνα οι ΄Έφηβοι του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση, αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος K17 της Super League.

Οι Πράσινοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μίγγος εκτέλεσε φάουλ απο αριστέρα και ο Θεοχάρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του ΟΦΗ (1-0).

Οι παίκτες του Τριφυλλιού συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, ασκούσαν πίεση στους παίκτες των Κρητικών και στο 18ο λεπτό κατάφεραν να φθάσουν σε ένα ακόμη γκολ. Ο Μίγγος ελίχθηκε έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα με συνέπεια ν’ αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα (2-0).

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου οι Πράσινοι “άγγιξαν” το τρίτο γκολ, όμως ο Οικονομάκης απομάκρυνε σε κόρνερ το πλασέ του Δημητρούλα.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο ΟΦΗ αντέδρασε και επέστρεψε στον αγώνα. Στο 55′ οι Κρητικοί εκτέλεσαν φάουλ από αριστερά, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν κατάφεραν ν’ απομακρύνουν και ο Πλευράκης με σουτ μείωσε σε 2-1.

Μετά το 65ο λεπτό οι δύο ομάδες ανέβασαν τον ρυθμό τους και δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 67′ ο Δημητρούλας μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ δεν σημάδεψε σωστά με το πλασέ του και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο επόμενο λεπτό (68′) ο Σαμπατάκος ήταν σε σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα μετά από κεφαλιά του Φανιουδάκη για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Στο 71′ ο Βραχάλης ελίχθηκε, όμως από κοντινή απόσταση δεν κατάφερε να σημειώσει το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού, στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ.

Η πίεση του Τριφυλλιού απέδωσε καρπούς στο 78′. Ο Μπουζούκης συνδυάστηκε ωραία με τον Πίσπα, ο δεύτερος έκανε πλασά, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Ξεπαπαδάκη που ακολουθούσε την φάση και την έσπρωξε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News