Όποιος κι αν αναλάβει...

Όποιος κι αν αναλάβει...

Καθόλου εύκολο δεν θα είναι το έργο του αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα αφού ο ΟΣΦΠ θα χτιστεί πάνω σε νέες σταθερές με επιλογές του απερχόμενου κόουτς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Άπαξ κι είναι ο βασικός αντίπαλος, είναι φυσιολογικό οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό να ενδιαφέρουν το “πράσινο” στρατόπεδο.

Η απόφαση για Μίλαν Τόμιτς στο τιμόνι μάλλον είναι προσωρινή αφού αν τα αποτελέσματα στραβώσουν στην Ευρωλίγκα (αν κι οι απέναντι είναι τυχεροί μιας κι έχουν κληρωθεί σε βατό όμιλο) σίγουρα θα τεθεί θέμα “κανονικού” τεχνικού.

Πάντως τα πράγματα για οποιονδήποτε θελήσει να πάρει τη δουλειά μόνο εύκολα δεν θα είναι σε αντίθεση με τον Μπαρτζώκα που βρήκε στρωμένο σύνολο από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς προ διετίας. 

Με τον ΟΣΦΠ πρωταθλητή Ελλάδας/Ευρώπης, με καλό βαθμό σε αγωνιστική φιλοσοφία/μπασκετική λογική, με εξέλιξη νέων παικτών και θαυμαστή χημεία μεταξύ των αθλητών, ο απερχόμενος κόουτς παραλάμβανε ομάδα έτοιμη από τον Σέρβο δάσκαλο που όμως στους τελικούς της Α1 γονάτισε απ’ τον διψασμένο Παναθηναϊκό ο οποίος θέριεψε μπροστά στο κίνητρο να γονατίσει τον back to back πρωταθλητή Ευρώπης.

Τα δύο νταμπλ του Παναθηναϊκού χωρίς Ομπράντοβιτς και παικταράδες στο τιμόνι εν πολλοίς οφείλονται και στις λανθασμένες κινήσεις των Αγγελόπουλων που άφησαν να τους φύγουν οι παίκτες των δύο ευρωπαϊκών (Παπανικολάου, Άντιτς, Χάινς, Ντόρσεϊ) επειδή δεν θέλησαν να πληρώσουν υπεραξίες.

Από ‘κει και πέρα ο Μπαρτζώκας έκανε κακές επιλογές στους αντικαταστάτες τους (Πέτγουεϊ, Σίμονς, Λοτζέσκι, Σερμαντίνι, Μπέγκιτς), ενώ ποτέ δεν βρήκε σημείο επαφής με τον Βασίλη Σπανούλη που επί δύο χρόνια εκτίθεται στα ντέρμπι με τον Γκιστ μονίμως κολλημένο πάνω του με το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού να παρακολουθεί ατάραχο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News