"Μπορούμε να πάμε στο Final 4"

"Μπορούμε να πάμε στο Final 4"

Στη μάχη του League Cup μπαίνει την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός με τον Αλέξανδρο Αριστόπουλο να πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση για το Final-4 της διοργάνωσης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Αντίπαλοι του “τριφυλλιού” θα είναι η Λαμία και ο Παμβοχαϊκός με τον 24χρονο διαγώνιο να υποστηρίζει μιλώντας στην εφημερίδα “Πράσινη”:

“Εμείς πάμε στο Βραχάτι για να περάσουμε στο Final 4 της διοργάνωσης. Είμαστε υγιείς και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δύο μήνες δουλεύουμε καθημερινά. Πιστεύω ότι δένουμε αρκετά καλά σαν ομάδα. Ίσως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Ψυχολογικά ίσως να μας κούρασαν οι συνεχείς αναβολές, αλλά από την άλλη μας έδωσε και χρόνο να δουλέψουμε πάνω σε λεπτομέρειες που ήθελε ο προπονητής μας Δημήτρης Ανδρεόπουλος”.

Σχετικά με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στους αγώνες του League Cup ο Αριστόπουλος τόνισε: “Η Λαμία βασίζεται σε Έλληνες παίκτες, έχει καλή ομάδα και έχουμε εικόνα, καθώς την έχουμε αντιμετωπίσει επίσης σε φιλικά ματς. Ο Παμβοχαϊκός διαθέτει καλή ομάδα, έχουμε παίξει κάποια φιλικά και γνωριζόμαστε καλά. Τα επίσημα, πάντως, ματς έχουν διαφορετικό χαρακτήρα καθώς μετράει το αποτέλεσμα”.

Μιλώντας για τους στόχους του Παναθηναϊκού απέφυγε τα μεγάλα λόγια και προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους: “Η νοοτροπία που έχουμε αναπτύξει σαν ομάδα είναι να βλέπουμε κάθε αγωνιστική ξεχωριστά και να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Βασικός στόχος είναι να μην μπούμε σε περιπέτειες”.

Τέλος για τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό ανέφερε: “Είχε έρθει η ώρα να κάνω το βήμα παραπάνω. Είχα γεμάτες χρονιές με το Κολλέγιο και ήθελα να έρθω σε μια ομάδα με ιστορία και ένα προπονητή από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Ήθελα να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου, να αναδειχθώ και να βελτιωθώ σαν αθλητής”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News