Ανακοίνωση παλαιμάχων υπέρ Βαρδινογιάννη

Ανακοίνωση παλαιμάχων υπέρ Βαρδινογιάννη

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Γιώργου Βαρδινογιάννη εξέδωσαν 21 «πράσινοι» βετεράνοι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή το θλιβερό και απαράδεκτο γεγονός των ύβρεων και αποδοκιμασιών από μικρή ομάδα «φιλάθλων» σε βάρος του Γιώργου Βαρδινογιάννη που επρόκειτο να τιμηθεί από τον Πανναυπλιακό, ενώπιον του Μητροπολίτου Αργολίδος και των τοπικών αρχών στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ παλαιμάχων παικτών του Παναθηναϊκού και του Πανναυπλιακού, οι υπογράφοντες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θέλουμε να τοποθετηθούμε επί του θέματος με κατηγορηματικό και σαφή τρόπο.

Η ιστορία κάθε αθλητικού σωματείου δεν γράφεται μόνο από τους αθλητές και προπονητές, αλλά και από τους προέδρους, τους παράγοντες και τους φιλάθλους του, που επιλέγουν τους παραπάνω και στηρίζουν τις επιλογές αυτές. Η παρουσία του «Καπετάνιου» στο τιμόνι της ομάδας για πολλά χρόνια χαρακτηρίστηκε από συνέπεια, προσήλωση και επιμονή και κατά συνέπεια περιλαμβάνεται στην Ιστορία του Παναθηναϊκού.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τη συμπεριφορά των ελάχιστων αυτών προσώπων και επισημαίνουμε ότι ανάλογες πράξεις και εκδηλώσεις θίγουν καίρια την «Ιστορία του Παναθηναϊκού».

Οι υπογράφοντες

Α. Αντωνιάδης, Φ. Ασημακόπουλος, Μ. Βουτσαράς, Χ. Γραμμός, Δ. Δομάζος, Γ. Δεληγιάννης, Δ. Θεοφάνης, Α. Καμάρας, Ν. Καρούλιας, Σ. Λιβαθηνός, Τ. Οικονομόπουλος, Β. Πανάκης, Γ. Ροκίδης, Σ. Σούρπης, Γ. Τομαράς, Ν. Τζουνάκος, Π. Φυλακούρης, Ν. Φαράντος, Γ. Παπαντωνίου, Δ. Καζάκος, Μ. Ροκίδης».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News