Τους "έφτυσε" ο Σούλης!

Τους "έφτυσε" ο Σούλης!

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του Σούλη Μαρκόπουλου! Αν και υπήρξε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραμονή του 65χρονου προπονητή στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Το σίριαλ με τον αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού συνεχίζεται! 

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ωστόσο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (19/10) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την παραμονή του 65χρονου προπονητή και την τήρηση του συμβολαίου του μέχρι το 2019!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

“Με αφορμή μία σειρά δημοσιευμάτων που παρέλασαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τονίζονται τα εξής… Είμαστε υπερήφανοι που το περασμένο καλοκαίρι, στα πρώτα πέντε χρόνια της συνεργασίας μας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, συμφωνήσαμε από κοινού να προσθέσουμε ακόμη μία πενταετία στην ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας με τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή. Η νέα πενταετία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και είμαστε πεπεισμένοι ότι με την σκληρή και μεθοδική δουλειά του προπονητή μας και των συνεργατών του, την δική μας στήριξη και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα μπορεί να βρούμε στο δρόμο μας και θα πετύχουμε όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας για τον ΠΑΟΚ”.

Αφού δεν πήρατε Σούλη Μαρκόπουλο, πάρτε Σούλη… Παπαδόπουλο!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News