Στο "Καλαφάτης" ο Αλαφούζος

Στο "Καλαφάτης" ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στο “Καλαφάτης”, ζήτησε από τους παίκτες να μάθουν από τα λάθη τους και να φάνουν και πάλι δυνατοί!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Κάθε εβδομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος δίνει το παρών στο “Καλαφάτης” και βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαρικού τμήματος. Το πρωί της Τρίτης, όμως, η επίσκεψη του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας δεν ήταν σαν τις άλλες. Δεν παρακολούθησε απλά το πρόγραμμα του Γιάννη Αναστασίου.

Ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” μάζεψε το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές και σε ήρεμους τόνους ζήτησε άμεση βελτίωση! Παράλληλα εξέφρασε την πίστη του για τις δυνατότητες της ομάδας ενώ μίλησε και για τα δικά του λάθη, μέσα από τα οποία έμαθε και έγινε πιο ισχυρός!

“Όπως η επιτυχία έτσι και η αποτυχία είναι μέρος της ζωής μας. Να ξέρετε πως και εγώ στη ζωή μου έχω βιώσει πολλά, είχα φτάσει ακόμη και στο όριο της καταστροφής. Το θέμα από τέτοιες καταστάσεις είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Να βγαίνεις ισχυρότερος μέσα από τα προβλήματα και όχι να σε παίρνει από κάτω. Να μην σκύβεις το κεφάλι ούτε και να ντρέπεσαι. Έχετε δείξει τι μπορείτε να κάνετε και τι να περιμένουμε από εσάς, οπότε ήρθε η ώρα να φανείτε και πάλι δυνατοί” είπε αρχικά και συνέχισε:

“Δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν. Τις ξέρετε πιο καλά από τον καθένα. Βλέπετε επίσης ότι προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς απέναντί σας και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, κάτι που σχεδόν πάντα επιτυγχάνεται.

Φυσικά ο βαθμός εκπλήρωσης των υποχρεώσεών μας πολλές φορές εξαρτάται και από τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Για παράδειγμα και δίχως να ευθύνεστε εσείς καθώς η απόδοσή σας δεν ήταν κακή, ο αποκλεισμός από την Σταντάρ μας στέρησε 2,5 εκ. και μας πήγε πίσω. Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί και να σας βγάζει από τον στόχο σας, διότι είναι ένα θέμα που λύνεται και θα το λύσουμε μέχρι τις γιορτές”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News