Συζήτηση και με τους Νέους

Συζήτηση και με τους Νέους

Η ομάδα των Νέων έχει πραγματοποιήσει ένα κακό ξεκίνημα και στην προπόνηση της Τρίτης υπήρξε ομιλία από το τεχνικό επιτελείο και συζήτηση με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Καλά νέα για Στάικο, την Κυριακή το ντέρμπι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Μια νίκη σε έξι παιχνίδια και τρεις ισοπαλίες μετράει η ομάδα των Νέων του Παναθηναϊκού που έχει πραγματοποιήσει ένα κακό ξεκίνημα και δείχνει μακριά από τις δυνατότητες της.

Στο πλαίσιο αυτό την Τρίτη έγινε μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού από το τεχνικό τιμ της ομάδας των Νέων προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ακολούθησε και συζήτηση με τους παίκτες όπως έγινε και με την πρώτη ομάδα την Δευτέρα.

Όλα αυτά ενόψει και του επερχόμενου ντέρμπι το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή το πρωί στο Ρέντη με την ώρα να ανακοινώνεται την Τετάρτη από την Super League.

Καλά νέα για Στάικο 

Τα ευχάριστα νέα στο πράσινο στρατόπεδο προέρχονται όμως και από την παρουσία του Πασχάλη Στάικου εδώ και ένα μήνα περίπου στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο νεαρός μέσος που ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα υγείας δείχνει να το έχει αφήσει πίσω του και σιγά-σιγά να είναι σε θέση να επιστρέψει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του τριφυλλιού.

Η επιστροφή του Στάικου θα είναι αρκετά σημαντική και ιδιαίτερη για τον Παναθηναϊκό καθώς ο νεαρός μέσος που είναι και επαγγελματίας έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News