Μένει ελεύθερος από την Αϊντχόβεν, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό (vid)

Μένει ελεύθερος από την Αϊντχόβεν, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό (vid)

Ένας παίκτης με ποιότητα από τη Νέα Ζηλανδία με καλά στατιστικά αλλά… τραυματισμούς έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newspao.gr στα χέρια του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο 27χρονος μέσος της Αϊντχόβεν, Ράιαν Τόμας. Φέτος, ο Τόμας σημείωσε 6 συμμετοχές για 1 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όμως, πάταγο… είχε κάνει με την προηγούμενη ομάδα του.

Με τη φανέλα της Τσβόλε ο Νεοζηλανδός σημείωσε 12 γκολ και 22 ασίστ σε 143 συμμετοχές, ενώ έχει δει και 14 κίτρινες κάρτες. Να σημειωθεί ότι έχει περάσει και από την Αϊντχόβεν.

Από τη μεριά του, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει σίγουρα δυο ποδοσφαιριστές στα χαφ, περιμένει ως γνωστόν τις υποθέσεις των Μπλάνκο και Γκατσίνοβιτς, ενώ «τρέχει» παράλληλα κι άλλη περίπτωση μέσου σαν μια εναλλακτική λύση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News