Πράσινος σίφουνας... βλέπει Μάλαγα

Πράσινος σίφουνας... βλέπει Μάλαγα

Χωρίς να ιδρώσει ο Παναθηναϊκός διέλυσε στο ΟΑΚΑ το Λαύριο με 94-56. Ξεκούρασε παίκτες ο Τζόρτζεβιτς.

Με φόρα από την Φενέρ, ο Παναθηναϊκός έδειξε ξανά «ζεστός» κι έτοιμος για ακόμη έναν κρίσιμο αγώνα στην Ευρωλίγκα με την Μάλαγα. 

[ads2]

Με πλουραλισμό στην επίθεση, οι πράσινοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν 94-56 του Λαυρίου για την 21η αγωνιστική (20 νίκες στην φετινή Α1). 

Εξαιρετικός (και θεαματικός ώρες-ώρες) ο Ουίλιαμς που σταμάτησε στους 17 πόντους (5/8 σουτ), 16 πρόσθεσε ο ανίκητος κοντά στη ρακέτα Παπαγιάννης (8/9 σουτ), 12 έβαλε ο Φελντέιν, ενώ έκανε τα πάντα ο Γιάνκοβιτς με 10 πόντους, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ. 

Μοίρασε ξανά τον χρόνο ο Τζόρτζεβιτς (ούτε 20’ ο Καλάθης, 15’ ο Ραντούλιτσα, 12’ ο Διαμαντίδης), δεν έκανε ντεμπούτο ο Χάντερ (δεν έπαιξε ο Κούζμιτς), καθώς στον Εξάστερο θέλουν να είναι 100% έτοιμοι προτού προβούν στην τελευταία αλλαγή τους για το ρόστερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού

2016-02-29 19.42.28

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News