Κούγιας: «Άσχετος ο Αλαφούζος - Χαμηλού επιπέδου μάνατζερ στο περιβάλλον του»

Κούγιας: «Άσχετος ο Αλαφούζος - Χαμηλού επιπέδου μάνατζερ στο περιβάλλον του»

Νέα επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα χαρακτήρισε «ποδοσφαιρικά άσχετο» τον μεγαλομέτοχο του τριφυλλιού.

Διαβάστε όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα sportdog.gr:

Για τον Παναθηναϊκό έχω μιλήσει σε ανύποπτο χρόνο, όταν όλοι αποθέωναν την επιλογή του Πογιάτος και του Ρόκα. Γνωρίζω ποδόσφαιρο, ενδιαφέρομαι για την ομάδα μου και γνωρίζω πολλούς παίκτες. Μας τους είχαν προτείνει και εμάς διάφορους από αυτούς που πήρε ο Παναθηναϊκoς. Έγινε τραγική δουλειά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Η άγνοια του Αλαφούζου και του περιβάλλοντός του ευθύνεται, αφού τον Παναθηναϊκό τον διοικούσε ο Παναγόπουλος και η Μπαλωμένου. Και τώρα τον διοικεί αποκλειστικά ο Αλαφούζος που είναι παντελώς άσχετος ποδοσφαιρικά και ένας πολύ χαμηλού επιπέδου μάνατζερ που είναι στο περιβάλλον του. Όλα αυτά οδηγούν στην καταστροφή την ομάδα. Ο χρόνος χάριτος πέρασε, τα χρέη του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού δεν αποτελούν πια δικαιολογία. Η ομάδα έχει πολύ μεγάλα έσοδα πλέον, από τηλεοπτικά, από χορηγούς, είναι μεγάλη ομάδα γενικότερα ο Παναθηναϊκoς. Δε νομίζω ότι μπορεί ο Μπόλονι να προσφέρει στον Παναθηναϊκό, ήταν μεγάλος παίκτης, κάποιοι λένε ότι ήταν και καλός προπονητής αν και δεν γνωρίζω να έχει πετύχει κάτι σημαντικό. Αλλά η ηλικία του είναι αποτρεπτική, έχει αλλάξει η προπονητική πια. Όταν απολύεσαι από τη Γάνδη τη μία μέρα, δεν γίνεται να έρχεσαι στον Παναθηναϊκό για να τον αναστήσεις την επόμενη. Και η επιλογή Δώνη ήταν λάθος και η επιλογή Πογιάτος ήταν λάθος, και τώρα ήρθε και τρίτωσε με τον Μπόλονι. Και τον Βέλεθ μας είχαν προτείνει και τον Σάντσες και τον Αγιούμπ. Δεν μπήκαμε καν στη διαδικασία να τους πάρουμε, γιατί η ηλικία, σε σχέση με την ποδοσφαιρική αξία και τα χρήματα που ζητούσαν, θα οδηγούσαν σε αυτοκτονία την AΕΛ”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News