Κάτας: Τι είχε δηλώσει για την πιθανότητα να αναλάβει τον Παναθηναϊκό

«Ο Κάτας στη λίστα του Παναθηναϊκού - Ποιες οι δυσκολίες»

Ο Οντέντ Κάτας είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει τη θέση του προπονητή στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρουν στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sports.walla ο Παναθηναϊκός θέλει να ντύσει στα… πράσινα τον Κάτας.

«Στο δρόμο προς την επανασύνδεση μετά από 20 χρόνια. Ο Όντεντ Κάτας είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό» αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας με την υπογραφή του Arale Weisberg.

Και καταλήγει: «Οι πρωταθλητές Ελλάδας αποφάσισαν να προσπαθήσουν για τον προπονητή της Εθνικής Ισραήλ και της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Το εμπόδιο: Ακόμα κι αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να συμφωνήσει με τον Κάτας, θα πρέπει να ζητήσει τη συγκατάθεση της Χάποελ. Και φυσικά να την αποζημιώσει».

Τι είχε δηλώσει για την πιθανότητα να αναλάβει τον Παναθηναϊκό

Τον Ιούλιο του 2017, λίγο πριν τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 στο Ηράκλειο ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ, ο Όντεντ Κάτας είχε μιλήσει στο sport-fm.gr για αυτή την προοπτική.

«Είναι υπέροχα να γυρίζω στην Ελλάδα. Πάντα θα τη νιώθω σαν το δεύτερο σπίτι μου. Πέρασα φανταστικές στιγμές εδώ με τον Παναθηναϊκό και κατέκτησα την Ευρωλίγκα. Ήταν το highlight της καριέρας μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ», είχε αναφέρει, ενώ ερωτηθείς αν θα ήθελε να δουλέψει ως προπονητής στην Ελλάδα και δη στον Παναθηναϊκό είχε απαντήσει: «Μακάρι (γέλια). Αλλά όπως και να’ χει, θα ήμουν χαρούμενος να επιστρέψω στην Ελλάδα για οποιονδήποτε λόγο».

O Κάτας είχε μόλις αποχωρήσει από τον πάγκο της Χάποελ Εϊλάτ και καθόταν στον πάγκο της U20 του Ισραήλ που είχε φτάσει αήττητη στον τελικό του Ευρωπαϊκού Νέων Ανδρών μέχρι να χάσει από την ελληνική ομάδα. Το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου πήρε προαγωγή για την εθνική Ανδρών του Ισραήλ, όπου παραμένει ακόμη, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2018 είναι και στον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News