Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Final 4»

Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Final 4»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού, έδωσε και συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αξίζαμε την πρόκριση. Δείξαμε το επίπεδό μας σε όλη τη σειρά, παρότι δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Χάσαμε ένα τρίτο ματς από μη σφύριγμα, κερδίσαμε το επόμενο με 34 πόντους και σήμερα δείξαμε χαρακτήρα φτάνοντας δίκαια στην πρόκριση», ανέφερε.

«Κάποιοι έλεγαν πριν 4-5 χρόνια πως θα ήταν όνειρο απατηλό να πάει ξανά μια ελληνική ομάδα στο Final 4. Εμείς το κάναμε τρεις φορές σερί. Αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, περάσαμε από μια δύσκολη διαδρομή, κάποια στιγμή είχαμε ρεκόρ 7-8, αλλά μετά κάναμε έναν φοβερό δεύτερο γύρο, κάναμε κάποιες προσθήκες, μείναμε ενωμένοι και όλο το κλαμπ είναι πάρα πολύ υποστηρικτικό. Είναι ένα περιβάλλον που το απολαμβάνω πραγματικά, είναι φανταστικό να δουλεύεις στον Ολυμπιακό. Είδατε κι εσείς πόσο πίστευε ο κόσμος τη νίκη στο πέμπτο ματς εκτός έδρας κι εμείς τους ανταποδώσαμε την εμπιστοσύνη».

«Έχουμε λίγο διάστημα να ηρεμήσουμε μετά από πέντε παιχνίδια με μεγάλη ένταση. Θα προετοιμαστούμε βασιζόμενοι μόνο στο μπάσκετ, χωρίς να ασχολούμαστε με παραφιλολογία και τοξικότητα. Είναι σημαντικό που έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4 και θέλω να δώσω συγχαρητήρια, δεδομένου ποιες ομάδες έμειναν εκτός».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News