Επιτέλους κάνει τη διαφορά και στον Παναθηναϊκό

Επιτέλους κάνει τη διαφορά και στον Παναθηναϊκό

Γκολ στο Περιστέρι, “μέσα” στη φάση που έφερε το 2-0 στο ντέρμπι κι αψεγάδιαστος αμυντικά ο Φραν Βέλεθ που έχει καλή χημεία (τώρα πια) με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, εκπαραθυρώνοντας από το βασικό σχήμα τον Αχιλλέα Πούγγουρα που έτσι κι αλλιώς μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δεν κάνει καλή σεζόν.

Πέρσι ο ερχομός του Ισπανού κόντεψε να… διαλύσει τον Παναθηναϊκό αφού ο Γιώργος Δώνης δεν ήθελε σέντερ μπακ με δίδυμο “δεμένο” αυτό των Σένκεφελντ – Πούγγουρα κι αναπληρωματικούς Κολοβέτσιο – Νούνες.

Την περασμένη περίοδο η θέση των στόπερ ήταν ίσως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ της ενδεκάδας στην οποία ο σύλλογος δεν είχε ανάγκη ενίσχυσης , παρόλα αυτά ο Τσάβι Ρόκα τον υπέγραψε δίνοντάς του 300 χιλιάρικα κάτι που έκανε έξαλλο τον τότε κόουτς.

Το report του δεν ήταν και πολύ ενθαρρυντικό, πολλά σφάλματα υπό πίεση, προβλήματα στις εναέριες μονομαχίες, κίνδυνοι όταν ανέβαινε ψηλά στο passing game του, γενικώς παίκτης με ανορθογραφίες στα ανασταλτικά καθήκοντά του, τουλάχιστον όσο τον βλέπαμε στον Άρη.

Είναι βέβαια ικανός με τη μπάλα στα πόδια (για χτίσιμο επιθέσεων από πρώτη ζώνη), παθιασμένος κι αφοσιωμένος επαγγελματίας, έχει καλή αντίληψη των φάσεων και θεωρείται από τους ταχείς στόπερ. Λίγο καιρό του πήρε να συνηθίσει την διαφορά επιπέδου και πλέον κάνει διαφορά και στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News