Αλβέρτης για το 3ο αστέρι: «Ήταν μάγκικο, κανείς δεν μας πίστευε» - Τι είπε για το Game 5 με Μακάμπι

Αλβέρτης: «Αυτή ήταν η μαγκιά του Πασκουάλ, να χτίσουμε για το μέλλον πάνω σ' αυτό το νταμπλ»

Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης θυμήθηκε το 3ο αστέρι του Παναθηναϊκού στη Μπολόνια και έστειλε το μήνυμα του για το Game 5 με την Μακάμπι.

Αναλυτικά όσα είπε στο eurohoops:

«Αυτό που έχει μείνει έτσι κάπως διαφορετικά, ήταν ότι ήταν ένας τελικός μέσα στο Πάσχα. Υπήρχε γιορτινή ατμόσφαιρα τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου.

Εμείς δεν κάναμε κάτι διαφορετικό, πήγαμε με μεγάλη σιγουριά κι αυτοπεποίθηση, τα καταφέραμε και γυρίσαμε με την κούπα, παρόλο που φυσικά όλες οι προβλέψεις τότε ήταν εναντίον μας. Αυτοί εξάλλου ήταν το μεγάλο φαβορί.

Πήραμε πέντε τρόπαια (σ.σ. Ευρωλίγκας) με τον Παναθηναϊκό κι η καθεμία είχε την δική της αξία και φυσικά τις δικές της δυσκολίες.

Απλά η διαφορά με την τρίτη κούπα στη Μπολόνια ήταν οι μέρες τέτοιες, καθώς ήταν Μεγάλη εβδομάδα, είχαμε πάει και σαν αουτσάιντερ, δεν πίστευε κανείς ότι μπορούμε να το σηκώσουμε κι ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι.

Ήταν κάτι φοβερό, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι καταφέραμε κι γυρίσαμε πίσω με την κούπα.

Ήταν μάγκικο! Ο καθένας έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε για την ομάδα του, τους συμπαίκτες του, τον κόσμο, όλους τους συντελεστές της προσπάθειας αυτής”.

Για το Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στα φετινά playoffs της Ευρωλίγκας, ο “Φράγκι” είπε:

“Φυσικά και παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω για τα playoffs. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μόλις πάει η ομάδα στο Final Four”.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News