Η γυναίκα που εξαπάτησε τον Τερίμ «έφαγε» χρήματα από περίπου 50 άτομα!

Παναθηναϊκός: Έχασε τα αποδυτήρια ο Τερίμ, δυσαρεστημένοι παίκτες

Πριν την άφιξή του στον Παναθηναϊκό, ο Φατίχ Τερίμ ήταν ένας άνθρωπος που είχε μεγάλη επιρροή στην ποδοσφαιρική κοινότητα της Γαλατασαράι.

Αυτό όμως του κόστισε ακριβά, αφού εκείνος όπως και αρκετοί ποδοσφαιριστές αλλά και διάφοροι καθημερινοί άνθρωποι εξαπατήθηκαν από μία γυναίκα, που τους απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε τον Νοέμβριο του 2023 η Fanatik:

«Στα τέλη του 2011, η Σετσίλ Ερζάν διορίστηκε διευθυντής του υποκαταστήματος της τράπεζας στη Φλόρια. Όταν η τράπεζα υπέγραψε συμφωνία χορηγίας με τη Γαλατασαράι, στις 25 Μαρτίου 2013, όλα τα μέλη του συλλόγους άνοιξαν έναν λογαριασμό.

Ωστόσο, όλα αυτά αποδείχθηκαν τελικά απάτη. Η Ερζάν έκανε υπεξαίρεση όλων αυτών των χρημάτων, μέχρι τελικά να συλληφθεί από την τουρκική αστυνομία και να καταλήξει στη φυλακή, περιμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου.

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο Τερίμ, ο Τουράμ κλπ. δεν ήταν οι μόνοι που έπεσαν θύματα της διευθύντριας της τράπεζας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Turkie Gazetsi», περίπου 50 άτομα ήταν εκείνα που αποφάσισαν να δώσουν τα χρήματά τους στην Ερζάν.

Αρκετοί, δε, από αυτούς όχι απλά της παραχώρησαν μεγάλα ποσά, αλλά αυτά αφορούσαν και οικονομίες μιας ζωής.

Βεβαίως, η υπάλληλος της τράπεζας κινδυνεύει με πολύ μεγάλη τιμωρία για αυτές της τις πράξεις, ενώ άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με τα λεφτά των ανθρώπων που την εμπιστεύτηκαν.

Όσο για το πόσους εξαπάτησε από τον χώρο του ποδοσφαίρου, η Ερζάν φέρεται να κορόιδεψε 18 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Τερίμ, με την υπόσχεση για σημαντικές αποδόσεις από τις επενδύσεις τους.

Υπολογίζεται πως εκείνη συγκέντρωσε περίπου 27 εκατομμύρια δολάρια από τα εν λόγω θύματα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η ίδια είναι πιθανό να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης 216 ετών, κάτι που θα αποφασίσει το Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News