Ένας ένας φεύγουν από τον οσφπ!

Ένας ένας φεύγουν από τον οσφπ!

Στόχο να επιστρέψει στην Πόρτο στο τέλος της σεζόν έχει ο Ερνάνι, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του. Η… σπόντα του Ρομπέρτο…

Εντύπωση προκαλούν όσα διαβάσαμε, σχετικά με τις σκέψεις κάποιων παικτών του οσφπ, οι οποίοι θέλουν να φύγουν από την γαυριέλα, την… πανίσχυρη ομάδα με τις τρομερές επενδύσεις!

[ads2]

Την επιθυμία να επιστρέψει στην Πόρτο στο τέλος της σεζόν, εξέφρασε ο Ερνάνι σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του.

«Ελπίζω να πάρω περισσότερα ματς για να δείξω την αξία μου. Ελπίζω ότι θα επιστρέψω στην Πόρτο. Αυτό που θέλω και θα δουλέψω σκληρά για να το πετύχω είναι να εξασφαλίσω μία θέση στην ομάδα την επόμενη σεζόν και να πάρω τις ευκαιρίες μου» δήλωσε ο Ερνάνι.

Την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό είναι έτοιμος να ανοίξει ο Ρομπέρτο με τον Ισπανό τερματοφύλακα να αναφέρει σε συνέντευξη του πως: «ίσως είναι ώρα να κλείσει ένας κύκλος και να αρχίσει κάτι καινούριο»!

Σκέψεις να φύγει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό κάνει ο Ρομπέρτο. «Ίσως ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος», δήλωσε στην ιστοσελίδα Goal.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News