Ελευθερόπουλος για Κώτσιρα: «Άσπρισε το πρόσωπό του, όταν του είπα να γίνει δεξί μπακ!» (vid)

Ελευθερόπουλος για Κώτσιρα: «Άσπρισε το πρόσωπό του, όταν του είπα να γίνει δεξί μπακ!» (vid)

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από τη μετακίνηση του Γιάννη Κώτσιρα από το δεξί άκρο της επίθεσης στο άκρο της άμυνας, κατά τη θητεία των δύο στον Αστέρα Τρίπολης.

Κάποιος φίλος της εκπομπής στους «Betarades» ρώτησε τον Ελευθερόπουλο «πόσο μπροστά έβλεπες που καθιέρωσες τον Κώτσιρα δεξί μπακ;» για να ακολουθήσει η απάντηση:

«Είναι φοβερή η ιστορία. Είναι φανταστικό παιδί ο Γιάννης. Το παιδί είναι εξτρέμ. Του λέω να δοκιμάσουμε δεξί μπακ; Στενοχωριέται, σκύβει το κεφάλι του, ασπρίζει το πρόσωπό του, μου λέει «ότι θέλεις, κόουτς». Του λέω, Γιάννη, δεν το κάνω για μένα, για σένα το κάνω. Μετά από 4-5 μέρες έρχεται ο Γιάννης και μου λέει: «γιατί με βάζεις μπακ, γιατί με τιμωρείς; Σου έχω κάνει κάτι;»».

«Του λέω σε εκτιμώ αφάνταστα. Με τα χαρακτηριστικά που έχεις, θα είσαι ένα φανταστικό εξτρέμ στη Superleague 2. Στο υψηλότερο επίπεδο θα παίξεις, αν δουλέψουμε την τετράδα σαν δεξί μπακ. Την πλήρωσα εγώ, γιατί στις αρχές δεν ήταν έτοιμος, όμως, έφθασε εδώ που έφθασε. Όταν τελικά, τον πήρε η Εθνική, με πήρε τηλέφωνο να με ευχαριστήσει, πράγμα που δεν έκαναν πολλοί!»

Δείτε παρακάτω στο 1:07:40:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News