Χαμηλό ενδιαφέρον για Βιτάλ, αλλάζει πολιτική η Κορίνθιανς

Βιτάλ: «Παίξαμε καλύτερα, φτάσαμε πιο κοντά στο γκολ»

Ο Ματέους Βιτάλ ήρθε και δεν έπιασε στον Παναθηναϊκό με την υψηλή ρήτρα αγοράς της Κορίνθιανς να κρίνει απαγορευτική ενδεχόμενη μόνιμη μετακόμιση του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα.

Ο Βραζιλιάνος ήρθε στο Τριφύλλι με περγαμηνές και δεν «έπιασε», ενώ οι χαμηλές «πτήσεις» του στα ελληνικά γήπεδα φαίνεται πως θα επηρεάσουν και το μέλλον του, μιας και καμία ομάδα δεν χτύπησε την πόρτα της Κορίνθιανς για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Με τη σειρά του, ο Βίτορ Περέιρα φαίνεται πως έχει «κόψει» οριστικά τον Βιτάλ από την ομάδα, την ίδια ώρα που ο σύλλογος ψάχνεται για να απαλλαχτεί από το υψηλό συμβόλαιό του. Η διοίκηση αποφάσισε να ρίξει κατακόρυφα τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του Βιτάλ με σκοπό να κρατήσει ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News