Μπουρούσης: "Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Κι ο προπονητής διακοπές θα κάνει τώρα"

Μπουρούσης: "Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Κι ο προπονητής διακοπές θα κάνει τώρα"

Η Εθνική Ομάδα δεν έχει προπονητή και ο Γιάννης Μπουρούσης, ως αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στάθηκε σε αυτό το γεγονός και επεσήμανε πως είναι σε… διακοπές.

Ο “Μπουρού” δήλωσε, κατά την παρουσίαση της νέας φανέλας: «Είναι μεγάλη μας τιμή που είμαστε εδώ να αντιπροσωπεύσουμε μια εταιρεία αμιγώς ελληνική. Μπορώ να πω ότι από τη δική μας πλευρά θέλουμε να φτάσουμε ψηλά, στην κορυφή. Θα είμαστε εκεί, δυνατοί, με τη νέα γενιά, για να καταφέρει η ομάδα να πάει ψηλά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το αν είναι προτιμότερο να ταξιδεύει με το πούλμαν ή με το ελικόπτερο, απάντησε: «Εδώ είναι Εθνική, εκεί ήταν η ομάδα μου. Όπως δήλωσα, πέρασα πολύ ωραία στο πούλμαν. Δεν είχα ξαναπετάξει με ελικόπτερο».

Ερωτηθείς για το θέμα προπονητή απάντησε: «Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Κι ο προπονητής διακοπές θα κάνει τώρα».

Μπομπάρα σε απόδοση 20,00 από τον Loi και η στήλη του Μπετατζή… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News