Γουόκαπ για Αταμάν: «Λογικό να τιμωρηθείς όταν κινείσαι προς το παρκέ με αυτόν τον τρόπο»

Γουόκαπ για Αταμάν: «Λογικό να τιμωρηθείς όταν κινείσαι προς το παρκέ με αυτόν τον τρόπο»

Ο Τόμας Γουόκαπ… δεν είδε δεν άκουσε τι συνέβη με Σλούκα και Κάνααν, ενώ θεώρησε σωστή την αποβολή του Εργκίν Αταμάν!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Γουόκαπ:

Για το Game 2: “Πετύχαμε κάποια πολύ μεγάλα σουτ και αυτό μας βοήθησε για να βάλουμε ταχύτητα και ένταση στο παιχνίδι μας. Τώρα αρχίζουμε πάλι από την αρχή. Ξανά από την αρχή. Μετά από το Game 1 ξεκίνησαν όλα από την αρχή. Το ίδιο πρέπει να συμβεί και τώρα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα τα δώσουμε όλα” .

Για την ένταση με τον Σλούκα: “Είχε πολύ φασαρία και δεν κατάλαβα τι συνέβη”.

Για τον ρυθμό του Ολυμπιακού: “Πήγαμε στο Final Four και μάθαμε από αυτό. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι ρυθμού. Σήμερα είδατε ότι κυκλοφορήσαμε την μπάλα σωστά και με ένταση. Είναι πιο εύκολο να σουτάρεις και να ευστοχήσεις όταν όλη η ομάδα έχει βρει το ρυθμό της. Παίξαμε σωστή άμυνα και τα καταφέραμε. Πιάσαμε πολύ καλό ρυθμό στο τέλος”.

Για τις δύο τεχνικές ποινές του Αταμάν και την ένταση στο τέλος: “Δεν ξέρω. Ήταν προς το παρκέ. Όταν κινείσαι προς το παρκέ με αυτόν τον τρόπο, είναι λογικό να τιμωρηθείς”.

Για τον χαρακτήρα στα μεγάλα ματς: “Έχουμε παιδιά που ξέρουμε ότι μπορούν να βγουν μπροστά όταν πρέπει. Όταν έχεις τέτοιους συμπαίκτες που δεν είναι εγωιστές, που δεν παίζουν για τον εαυτό τους, ξέρεις ότι μπορείς να κερδίσεις”.

Για το στοιχείο που κάνει τη διαφορά στον φετινό Ολυμπιακό: “Η άμυνά μας κάνει τη διαφορά φέτος, που πραγματικά είναι πολύ καλή φέτος. Και το λέω αυτό παρότι χάσαμε τον Σάσα (σ.σ Βεζένκοβ), που βοηθούσε και επιθετικά. Νομίζω ότι η άμυνα κάνει πραγματικά τη διαφορά φέτος. Αυτό είναι κάτι elite σε αυτή την ομάδα”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News